Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Τελικά τα βρήκαν: Συνάντηση για Ανδρέα Μικρούτσικο και Όλγα Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Την πήρε τηλέφωνο και την έπεισε

1 Απριλίου 2023 13:04
Τελικά τα βρήκαν: Συνάντηση για Ανδρέα Μικρούτσικο και Όλγα Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσήκωσε «θύελλα» με τις αποκαλύψεις του για τη σχέση με την Όλγα Τρέμη, οι οποίες την έφεραν σε πολύ άβολη θέση, χωρίς πάντως να πάρει θέση επί του θέματος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που εξήγησε ότι δεν ήθελε να τη φέρει σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, φέρεται να θεώρησε καλή ιδέα να της τηλεφωνήσει και να της ζητήσει μια συνάντηση προκειμένου να λύσουν από κοντά την οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Την... έπεισε και τα είπαν

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, παρότι η Όλγα Τρέμη στην αρχή ήταν αρνητική σε μια τέτοια συνάντηση, τελικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να την έπεισε και έτσι οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ της Κηφισιάς.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η συζήτηση δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε ο παρουσιαστής καθώς οι τόνοι ανέβαιναν όσο περνούσε η ώρα με αποτέλεσμα η Όλγα Τρέμη να αποχωρεί εκνευρισμένη.

Το τι πραγματικά όμως συμβαίνει και αν οι δυο τους πράγματι συναντήθηκαν, είναι κάτι που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

«Μα ειλικρινά δεν ντρέπονται καθόλου;» - «Χείμαρρος» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κατά Μικρούτσικου και Λιάνη (photo)

«Χείμαρρος» ήταν η Aλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook χαρακτηρίζει “μικρούτσικο” τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αναρωτιέται πως γίνεται να μην ντρέπεται τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Λιάνης για όσα είπε για το σώμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ο Μικρούτσικος (μα πόσο μικρούτσικος) διατείνεται πως ήταν «ο πρώτος της». Ο Λιάνης ξαφνικά άρχισε να εξιστορεί γαργαλιστικές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μέρος του σώματός της. Μα ειλικρινά δεν ντρέπονται καθόλου;» έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share