Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλλαγή σχεδίων για τον Χρήστο Φερεντίνο: Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Τι ετοιμάζει ο παρουσιαστής;

1 Απριλίου 2023 11:04
Αλλαγή σχεδίων για τον Χρήστο Φερεντίνο: Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αλλαγή σχεδίων προχωρά ο Χρήστος Φερεντίνος, καθώς ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα. Πού θα τον δούμε πέρα από το Deal; Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι δύο γιοι που έχει αποκτήσει με τη Σοφία Παυλίδου.

Το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» συνεχίζει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και η είσοδος του Διαγόρα στη Νύχτα έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Τον βλέπουμε να έχει έρθει στο Αγρίνιο αποφασισμένος να καταστρέψει τον Στρατή αλλά και ό,τι βρεθεί μπροστά του. Μαζί με τον Παπαδόπουλο και τον Άλκη δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να σβήσουν, το «Όνειρο» και τους ανθρώπους του, από τον χάρτη.

Χρήστος Φερεντίνος νέο επαγγελματικό βήμα

Η είσοδος του Ντίνου στο μαγαζί, από την άλλη πλευρά, άλλαξε τις ισορροπίες. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην πόλη ένας άνδρας που τραγουδά με γυναικεία εμφάνιση δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις.

Οι αφίξεις στο Αγρίνιο, όμως, δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει αφού νέες εκπλήξεις μας περιμένουν στα επόμενα επεισόδια.

Ένας νέος χαρακτήρας κάνει την εμφάνισή του στο «Όνειρο» και αναστατώνει τους πάντες. Ένα πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση «Νώντας Παραδείσης». Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Χρήστο Φερεντίνο!

Καμία σχέση: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ο ίδιος δεν ήταν πάντα δημοσιογράφος και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση η πρώτη του δουλειά. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του με τη Σοφία Παυλίδου.

Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης.

Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή «Άκου να Δεις» η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.

πρώτη δουλειά Χρήστου Φερεντίνου

Η πρώτη δουλειά του Χρήστου Φερεντίνου δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Αthens voice» πριν μερικά χρόνια, είχε αποκαλύψει για την πρώτη του δουλειά: «Δούλεψα σε έναν εκδοτικό οίκο, έκανα κυρίως εξωτερικές δουλειές με μηχανάκι. Δηλαδή, πήγαινα βιβλία σε βιβλιοπωλεία της Αθήνας. Ήμουν στο Α΄ έτος της Νομικής και το έκανα για χαρτζιλίκι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share