Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Στο γάμο μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...»: Το «αγκάθι» της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο

Τι είχε εξομολογηθεί μετά τον χωρισμό τους;

31 Μαρτίου 2023 23:41
«Στο γάμο μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...»: Το «αγκάθι» της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν “βόμβα” είχε σκάσει το 2017 η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου εξηγούσαν ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Οι δυο τους φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους και δεν ήθελαν να δίνουν τροφή για σχόλια. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το διαζύγιό τους με αυτόν τον τρόπο. Παράλληλα, δείτε τι εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και αποκάλυψε πότε ξεκίνησαν τα σύννεφα στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα οποία οδήγησαν τελικά στην λήξη της σχέσης τους.

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες. Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή», ενώ δήλωσε επίσης πως “Ο Γιάννης θα είναι πάντα μέρος της οικογένειάς μας, γιατί είναι ο πατέρας της κόρης μας. Έχουμ πολύ καλή συνεργασία…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share