Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα έβγαλε όλα η Θεοφανία Παπαθωμά: Το «καυτό» βίντεο που παλάβωσε τον αντρικό πληθυσμό

Ανεπανάληπτη σκηνή!

31 Μαρτίου 2023 23:34
Τα έβγαλε όλα η Θεοφανία Παπαθωμά: Το «καυτό» βίντεο που παλάβωσε τον αντρικό πληθυσμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά είχε παλαβώσει όλο τον αντρικό πληθυσμό, καθώς τα είχε βγάλει όλα για τις ανάγκες μιας ταινίας. Μπορεί ο καιρός να πέρασε, όμως το «καυτό» βίντεο κυκλοφορεί ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη για τις ανάγκες της ταινίας «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς στου» του 2002 στο πλευρό του Ακύλλα Καραζήση.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το γάμο τους ο Γρηγόρης Πετράκος.

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» από Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας...» - Η αναφορά στον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, ενώ πέταξε «βόμβα» στην αναφορά της για την απιστία. Με την ευκαιρία, δείτε το γιο που έχει αποκτήσει η ηθοποιός με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει».

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας. «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share