Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«One night stand, πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία...»: Κόλαφος ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Πριν από το καλοκαίρι του 2009...»

31 Μαρτίου 2023 22:57
«One night stand, πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία...»: Κόλαφος ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του. Ενώ, αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

Συγκεκριμέμένα, είχε ξεσπάσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star Channel», η οικογένεια Αλεξανδράτου, λέγοντας ότι μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορεί να νιώσει για αυτό το κορίτσι.

Επίσης, ο πατέρας της Τζούλιας, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, είχε στείλει e-mail στον δικηγόρο της κόρη του, τόττε Αλέξη Κούγια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα λύση ''one night stand'', πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι του 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό» αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τους «φίλους» της κόρης του που την εξωθούσαν σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. Συνεχίζει, μάλιστα, πιο αιχμηρός:

«Η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της. Δεν μιλάει με την οικογένειά της -πιθανότατα από ντροπή για αυτά που κάνει- και τα νέα της τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση.

«One night stand, πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία...»: Κόλαφος ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το συγκεκριμένο dvd που έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος Γάλλος, ονόματι George, πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου, αλλά θέλει τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερά του ή της είπαν ότι θα γυρίσουμε μία ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στη Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά ή ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη Sirina».

Παράλληλα, η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, είχε κάνει τηλεφωνική δήλωση στον Αιμίλιο Λιάτσο, διαψεύδοντας τα όσα είχε ισχυριστεί η κόρη της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις».

Μεταξύ άλλων, η μητέρα της Τζούλιας ανέφερε τα εξής:

«Φαίνεται πως η Τζούλια τις προσπάθειες των γονιών της για το καλό της τις κατάλαβε λάθος. Κατηγορεί τους γονείς της, για να δικαιολογήσει τις επιλογές της, για τις οποίες εμείς οι γονείς δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι.

Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο από το καλοκαίρι να την απομακρύνουμε από το λάθος περιβάλλον της, αλλά δυστυχώς δεν μας άκουγε» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share