Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον Στηβ Κακέτση τον ερωτεύτηκα, μου είπε ότι ήθελε...»

Τι εξομολογήθηκε για τον πρώην σύζυγό της;

31 Μαρτίου 2023 22:55
«Βόμβα» από Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον Στηβ Κακέτση τον ερωτεύτηκα, μου είπε ότι ήθελε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, στην εκπομπή «Έλεος!» όπου μεταξύ άλλων, έριξε τη δική της «βόμβα» για τον έρωτα που έζησε με τον Στηβ Κακέτση. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ όσα ανέφερε για τον αγαπημένο της φίλο, Γιώργο Μαρίνο.

Όσον αφορά στην γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε: «Ο γάμος έσκασε στο απόγειο της καριέρας μου και σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Δούλευε στην Αμερική.

Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα “ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου “αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω “ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω για έλα εδώ…»

«Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε πως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι, με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές» είπε επίσης η καταξιωμένη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαμε ένα κοριτσάκι που πέθανε...»

Ο Στηβ Κακέτσης είχε ζήσει περιόδους προσωπικού απόγειου, αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, με τον ίδιο να βιώνει την τραγωδία της απώλειας ενός παιδιού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαν ένα κοριτσάκι που πέθανε.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, με την καλλιτέχνιδα να είναι αποκαλυπτική.

«Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα.Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share