Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Η άγνωστη συνέντευξη του Θανάση Βέγγου: «Είμαι δύσκολος στις σχέσεις μου, δεν μπορώ να ζω όπως η Λάσκαρη...»

Η δήλωση σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του

31 Μαρτίου 2023 21:15
Η άγνωστη συνέντευξη του Θανάση Βέγγου: «Είμαι δύσκολος στις σχέσεις μου, δεν μπορώ να ζω όπως η Λάσκαρη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια άγνωστη συνέντευξη του Θανάση Βέγγου, καθώς ο αείμνηστος ηθοποιός μιλούσε σπάνια για τη ζωή του. Σε αυτήν αναφερόταν στη Ζωή Λάσκαρη και αποκάλυπτε πως ήταν δύσκολος στις σχέσεις του.

Στο περιοδικό «Σύγχρονο κινηματογράφο» το 1971, ο Θανάσης Βέγγος είχε μιλήσει για το χαρακτήρα και τη δουλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θανάσης Βέγγος

«Είμαι δύσκολος στις σχέσεις μου. Δεν είμαι κοινωνικός τύπος. Ούτε μπορώ να ζω, όπως η Λάσκαρη, με δύο δημοσιογράφους στο κατόπι. Είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω, ας πούμε, γύρω από τη δουλειά και αυτό φανερώνει πως δεν μπορώ να συνεννοηθώ εύκολα με τους ανθρώπους αν δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Κατά τ΄ άλλα, προσπαθώ να τελειώνω τις δουλειές μου πριν με πάρουν είδηση. Κανένας μέχρι τώρα δεν με έχει πει “κύριε Βέγγο”. Για όλους είμαι ο Θανάσης»

«Ήταν σφαγή στην κυριολεξία»: Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή στη ζωή του Θανάση Βέγγου!

Όλοι έχουμε τις ίδιες εικόνες από τον Θανάση Βέγγο στο μυαλό μας. Να τρέχει, να βοηθάει και να προσφέρει γέλιο…Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή του. Ο ίδιος είχε μιλήσει για την χειρότερη στιγμή της ζωής του, χαρακτηρίζοντας τη «σφαγή στην κυριολεξία»

Αυτή την φορά όμως θα τον δούμε κάπως διαφορετικό.Και αυτό γιατί στο προσκήνιο έχει έρθει μια παλιά συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου δεν γελάει όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της είναι προβληματισμένος. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου πριν φύγει από τη ζωή.

Και αυτό γιατί σε κάποια στιγμή δέχθηκε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
«Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου; Για εμένα νομίζω ήταν όταν ξήλωνα την ταμπέλα που έλεγε “Θανάσης Βέγγος, Ταινίες Γέλιου”», απάντησε ο διαχρονικά πιο αγαπητός της Ελλάδας, συμπληρώνοντας: «Σήμαινε την διάλυση της δουλειάς μου, του γραφείου παραγωγής».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα, εκεί «συννέφιασε» ακόμα περισσότερο: «Ήρθε κάποια στιγμή που το σκέφτηκα. Σας είπα, με το μακελειό αυτό. Αυτή η σφαγή στην κυριολεξία, γιατί περί σφαγής επρόκειτο. 6.400.000, ξεκλήρισμα της οικογένειάς μου, το σπίτι μου και λίγο από το κέφι μου το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αξίζει πάρα πολλά, μιας και χρειάζεται να το γεννήσω στον κόσμο»

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share