Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα «πήρε» άσχημα η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν και...»

«Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ»

31 Μαρτίου 2023 18:51
Τα «πήρε» άσχημα η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου με την Heaven και μετά το σάλο με τον Τάσο Μπουγά και τα Jumbo η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Η τραγουδίστρια τα «πήρε» άσχημα σε κάποια φάση, τονίζοντας πως δεν χρωστάει σε κανέναν.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, την σχέση με τις κόρες της, το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1% γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Σαν μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα μιας και είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τόσο θλιβερό, τόσο θλιβερό. Πραγματικά από τα πιο τραγικά γεγονότα που θυμάμαι να βίωσε ο τόπος μας».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για όλους τους τίτλους! Δηλαδή αυτό, εκείνο, το άλλο και τα λοιπά αλλά δεν με βρίσκω εκεί μέσα. Δεν με βλέπω καθόλου εκεί μέσα. Μια μεγάλη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία που έχω να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω και όπως το ονειρεύομαι χωρίς να με επηρεάζει κανείς γιατί, θα το πω σε μια πρόταση, δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς.

Και να δέχομαι μετά και κριτική; Πω πω! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ γιατί, όταν δελεάζεσαι οικονομικά εκτός της δουλειάς σου, τότε νομίζω ότι δεν διαλέγεις τον σωστό δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share