Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Κάγκελο» οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα;

Τι συνέβη;

31 Μαρτίου 2023 18:26
«Κάγκελο» οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάγκελο» έμειναν οι δημοσιογράφοι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και την αντίδρασή της, όταν την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος.

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή» βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στο βασικό καστ αυτής της καινούργιας κωμωδίας, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ εάν την ενοχλεί που τα media ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απαντά: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα. Αυτό – χωρίς να το πάρεις προσωπικά – είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο».

«Να παίρνουμε την αφορμή από κάτι πολύ ωραίο, από μια πρεμιέρα που γίνεται σήμερα για να αποσπάσουμε κάτι διαφορετικό… και ειλικρινά μην το πάρεις προσωπικά, δεν το λέω για σένα», τόνισε στον ρεπόρτερ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Είχα χρόνια να...»: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σπάει την σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο!

Το τελευταίο διάστημα επικρατούν ορισμένες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 13 χρόνια σχέσης.

«Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η ηθοποιός μετά από ερώτηση, ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τον καμαρώνει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Εκτός Υπηρεσίας» είπε: «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

«Δε μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω και εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά», είπε αναφορικά για την προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share