Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κάθε μέρα με τα καραγκιοζιλίκια της»: Οργιάζει το Twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου - Τα εξευτελιστικά σχόλια

Άγριο κράξιμο στην παρουσιάστρια

31 Μαρτίου 2023 17:56
«Κάθε μέρα με τα καραγκιοζιλίκια της»: Οργιάζει το Twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου - Τα εξευτελιστικά σχόλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται τα εξευτελιστικά σχόλια στο Twitter για την Τατιάνα Στεφανίδου. Οι χρήστες κάνουν λόγο για καθημερινά «καραγκιοζιλίκια» από την παρουσιάστρια και την εκπομπή της και η πλατφόρμα οργιάζει.

Πολλοί από τους χρήστες δε συμφωνούν με τον τρόπο που καλύπτει τα ρεπορτάζ της, είτε αυτά αφορούν τις επικείμενες εκλογές και την κυβέρνηση, είτε την τραγωδία στα Τέμπη και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

«Τσόκαρο Τατιάνα θα σε σκοτώσω…»: Ούρλιαζε η Μενεγάκη στην Στεφανίδου! Όλο το παρασκήνιο του άγριου τσακωμού (Video)

Οι σχέσεις της Στεφανίδου με την Ελένη Μενεγάκη είναι κάκιστες και δεν είναι τυχαίο πως καμία δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή της άλλης! Μάλιστα, το παρασκήνιο του άγριου τσακωμού τους ήρθε στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας τι φώναξε η ξανθιά παρουσιάστρια όταν έμαθε το ρεπορτάζ που είχε γίνει γι΄αυτή. «Τσόκαρο Τατιάνα θα σε σκοτώσω…» ήταν η δήλωσή της.

Μια ζωή οι δύο παρουσιάστριες είχαν κόντρα και ο τελευταίος τους τσακωμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Όλα ξεκίνησαν σε μια εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν η παρουσιάστρια είχε φιλοξενήσει ένα θέμα που είχε γίνει ντόρος με την Ελένη Μενεγάκη και τις μπαλωθιές που χτύπησαν με τον Ματέο Παντζόπουλο όταν βρέθηκαν στο Ρέθυμνο! Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως αυτό ήταν απαράδεκτο καθώς έχουμε θρηνήσει θύματα από τέτοια περιστατικά! Όταν όμως η Ελένη Μενεγάκη, την πήραν τηλέφωνο και την ενημέρωσαν πως την κράζει η Στεφανίδου, τρελάθηκε! Έβριζε, ούρλιαζε ενώ προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία όμως ήταν εξαφανισμένη!

“Τσόκαρο Τατιάνα θα σε σκοτώσω, δεν θα το αφήσω έτσι”, φώναζε με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να την ηρεμήσουν!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share