Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τα αλλάζει ο Νίκος Μουτσινάς: Η «βόμβα» που έριξε στον αέρα για το τηλεοπτικό του μέλλον!

Ανατροπή από τον παρουσιαστή

31 Μαρτίου 2023 17:36
Τα αλλάζει ο Νίκος Μουτσινάς: Η «βόμβα» που έριξε στον αέρα για το τηλεοπτικό του μέλλον!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αλλάζει όλα ο Νίκος Μουτσινάς και φέρνει την ανατροπή, όπως φαίνεται. Ο γνωστός παρουσιαστής έριξε «βόμβα» στον αέρα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την επικαιρότητα με τον τηλεοπτικό καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους παρευρίσκονταν εκεί. Με αφορμή αυτό το γεγονός πέρασε σε μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα κι επευφημίες.

«Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, τι να πω; Ανατροπάρα. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είπε προχθές δεν θέλω; Καλά έτσι λέμε. Λέμε ότι δεν θα κάνω τηλεόραση και μπορεί να κάνω, δεν ξέρεις. Το αφήνω εδώ να υπάρχει σαν απόσπασμα, αν κάνω να πω ότι το είχα πει γιατί το έχω πει πολλές φορές» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς, φαίνεται ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην τηλεόραση και την επόμενη σεζόν, αν κι εφόσον υπάρξει η κατάλληλη τηλεοπτική πρόταση.

Δείτε το βίντεο

Ερωτεύτηκε ο Νίκος Μουτσινάς: Η ξανθιά καλλονή που του πήρε το μυαλό!

Η Θέλξη ήταν η καλεσμένη που έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Η ξανθιά τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό ξώπλατο φόρεμα που φορούσε και μπήκε στο πλατό με το σουξέ της «Έχεις τα μάτια που λατρεύω».

Η ίδια κάνει πλέον το... come back στο τραγούδι μετά από αποχή αρκετών ετών για να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Έχω δύο κόρες 6 και 7 χρονών. Είμαι Ελληνίδα μάνα. Έκανα την οικογένειά μου, τις μεγάλωσα αποκλειστικά εγώ, δεν τις άφησα 7 χρόνια και τώρα είπα να επιστρέψω. Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ό,τι μας επιτρέπει η εποχή. Είμαι ακόμα μικρή, μπορώ να το ακολουθήσω, είναι η μεγάλη μου αγάπη η μουσική, μετά τα παιδιά», είπε η Θέλξη και αποκάλυψε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Λέω άργησαν 8 χρόνια. Θα πήγαινα αλλιώς, όπως θα πήγαινα και στο J2US σαν κόουτς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share