Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ποια Δέσποινα Βανδή; Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη - Μας έβαλε τα «γυαλιά» η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (photo)

Πανέμορφη η πρώην γυναίκα του ηθοποιού

31 Μαρτίου 2023 17:27
Ποια Δέσποινα Βανδή; Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη - Μας έβαλε τα «γυαλιά» η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή να παντρεύονται, ωστόσο η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μας έβαλε τα γυαλιά, ποζάροντας πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να «απασχολεί» μόνο με τα προσωπικά της. Ακόμα και όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ και οι αναρτήσεις της στα social media είναι επιλεκτικές.

Αυτή τη φορά όμως είπε να κάνει μια εξαίρεση και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος και δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο καλός της φίλος την φωτογράφισε να ποζάρει όλο νάζι και χάρη, φορώντας ένα mini, ασημί φόρεμα γεμάτο παγιέτες, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, και ψηλές, μυτερές γόβες.

«Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα…. @constantinabekiari την αγαπημένη μου φίλη που έχει το πιο ωραίο bar restaurant», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και τα likes έπεσαν «βροχή».

Η ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη μετά τον χωρισμό

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί για 16 χρόνια. «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος τώρα δηλώνει ερωτευμένος με τη Δέσποινα Βανδή.

Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μακριά από τον ηθοποιό, ενώ στο πλάι της έχει τον γιο τους, Μιχάλη. Μάλιστα, έχει αφοσιωθεί στο δικό της μαγαζί. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή, με σεφ τον Ζαχίρ από το «MasterChef»

Η Δέσποινα Βανδή... δε θα τον αναγνώριζε: Με παραπανίσια κιλά και φαλάκρα ο Βασίλης Μπισμπίκης (video)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί εδώ και καιρό να συζητείται για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο το βασικό για εκείνον είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, δίνοντας ρεσιτάλ και στο «Έγκλημα και Τιμωρία».

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο έργο, εμφανίζεται στη σκηνή αγνώριστος, εμφανιζόμενος πρόσφατα έξαλλος με όσα γράφονται για εκείνον. Ενσαρκώνει έναν άνδρα με παραπανίσια κιλά και λίγα μαλλιά και για τη μεταμφίεσή του χρειάστηκαν προσθετικά.

«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share