Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Μου λείπει ο Νίκος Σεργιανόπουλος, του είχα...»: Εξομολόγηση ψυχής από τη Φαίη Κοκκινοπούλου!

Τι εξομολογήθηκε;

31 Μαρτίου 2023 17:15
«Μου λείπει ο Νίκος Σεργιανόπουλος, του είχα...»: Εξομολόγηση ψυχής από τη Φαίη Κοκκινοπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Φαίη Κοκκινοπούλου δεν συνηθίζει να κάνει πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά πριν αρκετό καιρό έκανε μια εξομολόγηση ψυχής στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ρίχνοντας «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, δηλώνοντας ότι της λείπει.

Η ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιανόπουλο λέγοντας: «Τον θυμάμαι με πάρα πολλή αγάπη, νοσταλγία και στενοχώρια που δεν είναι πια μαζί μας. Του είχα αδυναμία». Παράλληλα, δείτε το γιο που έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Η ίδια είπε πως οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο «Άλμα Λίμπρε» και τόνισε συγκινημένη: «Μου λείπει!»

Νίκος Σεργιανόπουλος και Φαίη Κοκκινοπούλου

Η Φαίη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τους χωρισμούς που έχει βιώσει:

«Ένας χωρισμός, ακόμα και αν έχει γίνει κοινή συνεναίσει, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τις καλύτερες συνθήκες, είναι ένα στρεσογόνο γεγονός στη ζωή μας. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι σε κανέναν νορμάλ άνθρωπο δεν αρέσει να μιλάει για αυτό και μάλιστα δημόσια. Για να απαντήσω και να μην υπεκφύγω, μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και για αυτό πιστεύω ότι κάθε τέλος είναι ένα λιθαράκι για μια καινούρια αρχή, για κάτι διαφορετικό, για κάτι καινούριο, ελπιδοφόρο.

Δεν έχει πάθει κάτι η ζωή μου. Δεν έχει καταστραφεί. Δεν ξέρω τι εννοεί κανείς «να φτιάξει τη ζωή του». Για άλλον να φτιάξει τη ζωή του είναι να έχει μία σχέση, για άλλον να έχει μια εφήμερη σχέση και για άλλον να πάει στα Ιμαλάια. Μια χαρά είναι η ζωή μου».

«Κεραυνοί» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Κατέστρεφε τον εαυτό του με το...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, αναφέρθηκε στο γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Οι δηλώσεις της Κομνηνού για τον Σεργιανόπουλο

«Ο πατέρας μου, αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα το ότι πήγαινα στη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ. Ήρθε στη σχολή, όπου εγώ πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο, και μου είπε “εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Ένιωσα την απογοήτευση στο βλέμμα του, μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια, αλλά εγώ πολύ γρήγορα παντρεύτηκα κι έκανα τον Γιώργο.

Έχω ένα πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν χαλαλίζω τον αυτοσεβασμό μου για την καριέρα ή ένα ρόλο. Το 2013 είχα απαντήσει ότι απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία. Οι άνθρωποι που παίρνουν εξουσία τρελαίνονται, όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει εξουσία.

Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής, ένα πλάσμα που χαίρεσαι να ζεις, να δουλεύεις και να κουβεντιάζεις μαζί του. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν έρχονται συνάδελφοι και μου λένε “τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα είναι αυτά”, εκεί λιώνω.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Έκοψε το λαρύγγι του και συνέχισε να...»

Η Δανάη είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι. Χαίρεσαι να τη βλέπεις και κάνει το γιο μου ευτυχισμένο. Την αγαπώ τη Δανάη! Εγώ είμαι έτοιμη για το ρόλο της γιαγιάς, μήπως να το θυμίσεις στα παιδιά;».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να βουλιάζει και να ενδίδει στα πάθη του. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό, κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έκανε κακό στους άλλους και ήταν βουτηγμένος και στις ενοχές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share