Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζωή από...χρυσάφι: Σοκ με τις ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη!

Ο ιλιγγιώδης μισθός της γνωστής παρουσιάστριας

31 Μαρτίου 2023 16:49
Ζωή από...χρυσάφι: Σοκ με τις ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ζωή από...χρυσάφι φαίνεται πως ζει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς οι ετήσιες απολαβές της προκαλούν σοκ. Με την ευκαιρία, δείτε τα χρήματα που παίρνει για κάθε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το καλοκαίρι του 2015 που η ελληνική οικονομία στέναζε από την «θηλιά» των μνημονίων και ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει 60 ευρώ (ημερήσιο όριο ανάληψης), η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της Ελληνική τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες αποδοχές 160.000 ευρώ, δηλαδή 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Επίσης εισέπραττε από χορηγείες και διαφημίσεις άλλα 200.000 ευρώ το χρόνο, ανεβάζοντας της ετήσιες αποδοχές της σε 2 εκατ. ευρώ, ποσό ιλιγγιώδες για τα δεδομένα της εποχής.

ετήσιες απολαβές Ελένης Μενεγάκη

Όλες οι εταιρίες έκαναν ουρά για να μπορέσουν να αγοράσουν λίγο τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή της ωραίας Ελένης και ας ήταν υψηλό το κασέ της προβολής τους. Ήξεραν πως αν παρουσίαζε η Ελένη το προιόν τους, όλες οι τηλεθεάτριες την επόμενη ημέρα έτρεχαν να το αγοράσουν!

Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που δε γνώριζε ούτε η Ελένη Μενεγάκη!

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο… μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος μυστικό

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share