Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Βόμβα» από Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης! Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε...»

Τι αποκάλυψε;

31 Μαρτίου 2023 16:39
«Βόμβα» από Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης! Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Τζούλια Νόβα μίλησε για την περίοδο που ήταν στο Star και στην εκπομπή, Τροχό της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και έριξε τη δική της «βόμβα», αναφέροντας ότι αδικήθηκε.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση.»!

Και πρόσθεσε: «Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το να είσαι μανούλα είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα και όμορφο. Το απολαμβάνω. Την κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Γυρίζω το κεφάλι μου και έχει πάει στην άλλη μεριά του σπιτιού».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Έκανα τεστ DNA για να βρω...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη νέα τότε και...διαφορετική δραστηριότητα που έκανε εν μέσω καραντίνας το 2020, την αναζήτηση συγγενών του μέσω του DNA του.

«Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αποχώρηση της Τζούλιας Νόβα από τον «Τροχό της τύχης».

Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα. Μια κοπέλα, 8η ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Τρόμαξα όταν το είδα, ήταν ίδια με την μητέρα μου. Έχουμε πολύ μακρινή συγγένεια όμως το DNA σε ακολουθεί παντού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share