Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Το γούσταρα...»: Σούσουρο με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τη σχέση της με το Γιώργο Παπαδάκη

Τι υποστήριξε;

31 Μαρτίου 2023 16:22
«Το γούσταρα...»: Σούσουρο με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τη σχέση της με το Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, έφυγε εξαιτίας του Γιώργου Παπαδάκη. Τσακώθηκαν άγρια και πολλά ειπώθηκαν. Όπως ότι ο Παπαδάκης δεν δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, όπως η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Τώρα, λοιπόν, εκείνη, απόλυτα ειλικρινής, λύνει τους γρίφους για τις σημερινές της σχέσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο και ξεκαθαρίζει εάν θα ξανά έκανε μαζί του συνεργασία. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος για την άτυχη συνεργασία τους.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής της

Φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 και κλείνοντας την πόρτα μετά από 8 χρόνια συνεργασίας, τι γεύση σού έμεινε;

Όταν έκλεισα την πόρτα του ΑΝΤ1 πίσω μου το έκανα πολύ συνειδητά. Δεν τα βρήκαμε και τέλος. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις, θα κρατήσω όλα τα καλά που πήρα, από τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1. Από την παρουσίαση στην εκπομπή. Τώρα προχωράω ένα βήμα παρακάτω, το βλέπω επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά. Δεν κρατάω καμία πικρία, αντιθέτως τούς ευχαριστώ για όλα τα χρόνια συνεργασίας.

 «Το γούσταρα...»: Σούσουρο με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τη σχέση της με το Γιώργο Παπαδάκη

Όταν έφυγες από την εκπομπή, για ένα διάστημα οι άνθρωποι του καναλιού υποστήριζαν ότι ήσουν σε άδεια και ότι υπήρχε η πιθανότητα να επιστρέψεις…

Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Εκείνοι ναι μεν ήθελαν να γυρίσω στην εκπομπή, αλλά την απόφαση που είχα πάρει δεν υπήρχε περίπτωση να την αλλάξω, τους το είχα δηλώσει εξαρχής. Δεν ήμουν περαστική σε αυτό το κανάλι, ήμουν 8 χρόνια και σίγουρα το σκέφτηκα πολύ καλά πριν φύγω, δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Όταν μου έκαναν την πρόταση από τον ΣΚΑΪ ξεφώνισα από τη χαρά μου, οι άνθρωποι δεν με ήξεραν και έπαθαν πλάκα, παραξενεύτηκαν. Εγώ όμως είχα ενθουσιαστεί και το γούσταρα.

Φοβήθηκες ότι φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 μπορεί να μείνεις και χωρίς δουλειά;

Όχι, μπορεί γενικότερα στη ζωή μου να αργώ να πάρω αποφάσεις, αλλά από τη στιγμή που θα πω ότι φεύγω από κάπου, έχω φύγει.

Όντως συναντήθηκες με τον Γιώργο Παπαδάκη σε έναν φούρνο και χαιρετηθήκατε;

Ναι, αλήθεια είναι. Οι συνεργασίες μπορεί να τελειώνουν είτε με ευχάριστο είτε με δυσάρεστο τρόπο, όταν είσαι με έναν άνθρωπο όμως τόσα χρόνια δεν τον διαγράφεις από τη ζωή σου. Ασχέτως με το τι συνέβη, νομίζω ότι και εκείνος θέλει να πάω καλά. Εγώ πάντως συγκινήθηκα που τον είδα.

Θα ξανασυνεργαζόσουν μαζί του; Τίμια απάντηση…

Όχι. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά επειδή η συνεργασία μας δεν έληξε και με τον καλύτερο τρόπο δεν θα τον προτιμούσα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Εγώ έχω ακολουθήσει άλλο δρόμο πια, θέλω να δουλεύω σε ένα καλό κλίμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share