Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν ήταν πολύ τιμητικό για μένα...»

Τι αποκάλυψε;

31 Μαρτίου 2023 16:11
Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν ήταν πολύ τιμητικό για μένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας για τον χαρακτήρα του, καθώς δε «μάσησε» τα λόγια του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ήταν τιμητικό γι΄αυτόν το γεγονός ότι ξεφεύγει και έχει εκρήξεις. Παράλληλα, αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη του.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο «People» για τις εκρήξεις οργής του και τα ελαττώματα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε:

«Επειδή δουλεύω συγκεντρωτικά, γιατί θέλω να έχω τον έλεγχο, καμιά φορά μού ξεφεύγει και έχω εκρήξεις. Το έκανα συχνά στο παρελθόν. Δεν ήταν πολύ τιμητικό για μένα και το πολέμησα. Και κατά 95% το έχω διορθώσει.

Γιάννης Μπέζος

Ήταν πρόβλημα πιο πολύ δικό μου και όχι των άλλων. Δεν οργάνωνα σωστά τον εαυτό μου, φτάνοντας στο σημείο να φωνάξω ή να πετάξω καμιά καρέκλα.

Το έχω κάνει στο παρελθόν, δίκιο είχα, αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω»

Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Ο πατέρας μου ήταν...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος και ήταν κόλαφος, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές για τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα και αποκάλυψε πως είναι μαζί με τη Ναταλία Τσαλίκη εδώ και 40 χρόνια, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες για την εποχή που γνωρίστηκαν.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο Γιάννης Μπέζος είπε:

«Ως παιδί δεν απαιτούσα πράγματα, πάντα σκεφτόμουν λίγο παραπάνω και ο πατέρας μου ήταν σημείο αναφοράς για μένα λόγω της κρυμμένης ευαισθησίας του. Ο πατέρας μου ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής, αυτό μου δημιούργησε μια πατερναλιστική αίσθηση, έρχονταν όλοι διπλά μου λες και θα τους έσωζα. Όπως ο πατέρα μου έτσι κι εγώ δεν κολακεύω τον κόσμο, να λέμε την αλήθεια μας και όχι αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος, αυτή η λογική μας έφερε εδώ σήμερα».

Στην συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην Ναταλία Τσαλίκη, ηθοποιό και σύζυγό του: «Είμαστε μαζί με τη Ναταλία 40 περίπου χρόνια και άλλαξα, η Ναταλία με έφερε σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής και αυτό είναι και το ζητούμενο. Όταν συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο, το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορείς να αλλάξεις, η λογική ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει είναι άλλοθι για κάποιους. Αλλάζω σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και λίγο διαφορετικά, αυτό που έχεις μάθει ή αυτό στο οποίο έχεις συνηθίσει δεν είναι πάντα αποκαλυπτικό.

Ένα μεγάλο μου στοίχημα, για το οποίο έκανα αγώνα, είναι να μάθω να ακούω τι θέλει να μου πει η Ναταλία κάθε φορά. Η χαρά μας με τη Ναταλία μπορεί να είναι στον τρόπο που τρώμε το μεσημέρι, που ξυπνάμε ή πίνουμε έναν καφέ, δεν είναι υποχρεωτικά όλα γύρω από την καριέρα. Στη δουλειά και στο θέατρο όλοι καλά είναι, το θέμα και το στοίχημα είναι πώς είσαι όταν φεύγεις από τη δουλειά.

Δεν φοβηθήκαμε ποτέ για το γάμο μας, ήμασταν ώριμοι όταν γνωριστήκαμε και έχει σημασία να είμαστε καλά οικονομικά, να μην κυνηγάμε το μεροκάματο. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας οικονομικά με τη Ναταλία, αλλά δεν ήμασταν σε δύσκολη θέση με προστριβές, μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα των συνάδελφων. Χάνεις κάποιον από τη ζωή σου όταν είναι δίπλα σου, αλλά εσύ δεν τον έχεις, δεν φτάνει να μοιραζόμαστε ένα χώρο, αλλά να μοιραζόμαστε χρόνο και ενδιαφέρον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share