Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

14 χρόνια μετά το γάμο τους: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!

Κρίμα!

31 Μαρτίου 2023 15:48
14 χρόνια μετά το γάμο τους: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν περάσει από αρκετές δοκιμασίες στην κοινή τους πορεία, με το ζευγάρι να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα μια εποχή.

Μια κίνηση του κωμικού, άλλωστε, θα μπορούσε να στοιχίσει μια απόλυτη καταστροφή με τη δημιουργία του Δελφιναρίου, ωστόσο τελικά έφερε την πλήρη επιτυχία, όπως παραδέχθηκαν προ καιρού στο «Ενώπιος Ενωπίω», έχοντας και τις πολυτέλειές τους.

14 χρόνια μετά το γάμο τους: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!

Τα λόγια του ζευγαριού για το Δελφινάριο

«Ήταν απίστευτα δύσκολη εκείνη η περίοδος. Ήμουν υποχρεωμένη να ακολουθήσω το όνειρο του Μάρκου παρόλο που εγώ ομολογώ ότι δεν το έβλεπα ευοίωνα. Δηλαδή, αν έλεγες σε έναν άνθρωπο βάλε κάτω τη λογική σου, βάλτο κάτω με χαρτί και μολύβι, θα σου έλεγε ότι δεν βγαίνει. Το Δελφινάριο μέχρι τότε δούλευε με δέκα πρωταγωνιστές και ερχόταν και από δύσκολες χρονιές. Πώς αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να το γεμίσει, όχι μόνος του γιατί σαφώς έχει κι άλλους ανθρώπους δίπλα του, μόνος του ως πρωταγωνιστής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ήμουν όμως υποχρεωμένη να τον ακολουθήσω, ήμουν υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει εκείνος το όνειρό του πραγματικότητα. Και το έκανα! Και ευτυχώς που το έκανα και ευτυχώς που πίστεψα τελικά σε αυτό που πίστεψε εκείνος εξ αρχής γιατί ήταν αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και δόξα τω Θεώ χάρη σε αυτό είμαστε σε μια καλή κατάσταση», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Όταν αποφάσισα να το κάνω έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά, δεν φοβόμουν. Τόλμησα, ρισκάρισα και στην πορεία είδα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν υπήρχαν τα χρήματα και οι επιταγές που είχα υπογράψει δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Καλύφτηκαν βέβαια, τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, δευτερότριτα παίζαμε, με το μωρό στην αγκαλιά… Βέβαια, κάναμε περιοδείες για να ξεπληρώσουμε τα χρέη του Δελφιναρίου, και γυρίζαμε Τετάρτη στο χειμερινό θέατρο και παίζαμε μέχρι την Κυριακή. Και φεύγαμε Δευτέρα ξημερώματα και παίζαμε στην επαρχία για να μαζέψουμε χρήματα κι έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το μεγάλο αυτό εμπόδιο. Αλλά τελικά πέτυχε το εγχείρημα», τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share