Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Θεωρώ προσβλητικό να προχωράω...»

Εξαπέλυσε πυρά ο παρουσιαστής

31 Μαρτίου 2023 15:27
«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Θεωρώ προσβλητικό να προχωράω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παράπονό του εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera FM.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν του αρέσει να τον κυνηγούν οι δημοσιογράφοι στον δρόμο, καθώς δεν έχει πάντοτε κάτι να πει. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του παρουσιαστή για την σύντροφό του που προκάλεσε ταραχή.


«Θεωρώ προσβλητικό αυτό που κάνω εγώ, να περπατάω μπροστά και να με κυνηγάει ο ρεπόρτερ. Κατάλαβες τι εννοώ… Συμβαίνει πολλές φορές, αν δεν θες να πεις κάτι, δεν είναι άσχημο να τρέχει ο άλλος από πίσω σου; Σταμάτησα την κοπέλα και της είπα “Μην το κάνετε αυτό. Μην έρχεστε και κυνηγιόμαστε”. Στεναχωριέμαι» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό Μας»:

Ξεκαθάρισε το τοπίο η Μαρία Μπεκατώρου - «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει...» - Αυτές είναι οι σχέσεις τους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου του chaser, Πάνου Δημάκη, με τίτλο Το Ποτάμι των Χιλίων Τυφλών και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον πατέρα της που συγκλόνισε.

Η παρουσιάστρια του The Chase αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ειχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη βραδινή εκπομπή Καρντάσιανς του ΑΝΤ1, παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η αντίδρασή της από την άλλη σε ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε ξανά πρωινή εκπομπή ήταν μοναδική και ξεκαθάρισε ότι δε θα το επιθυμούσε. «Όχι δε θα γυρνούσα σε πρωινή εκπομπή. Όχι, όχι... δε θέλω, δε θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που κάνω τώρα. Ο κάθε άνθρωπος είναι στο πόστο του, περνάνε τα χρόνια κι όσο ο κόσμος μας θέλει στην τηλεόραση μας δείχνει και πού θέλει να μας βλέπει. Εμένα με θέλει σε πιο ψυχαγωγικά προγράμματα», ανέφερε.

«Δε βλέπω πρωινές εκπομπές», σημείωσε σε άλλο κομμάτι η Μαρία. «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει πρωινό και στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνει και τώρα; Είμαι πάρα πολύ ωραία εγώ, και τα πράγματα είναι νοικοκυρεμένα. Μπορεί η τηλεοπτική ζωή να μας ενώσει ξανά με τον Γρηγόρη».

Ξεκαθάρισε το τοπίο η Μαρία Μπεκατώρου - «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share