Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Είχε ήδη γνωρίσει τον Ματέο: Αυτή είναι η αλήθεια για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Ποια η πραγματικότητα για το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι;

31 Μαρτίου 2023 14:59
Είχε ήδη γνωρίσει τον Ματέο: Αυτή είναι η αλήθεια για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν ρίξει «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους, ωστόσο για τους ελάχιστους που γνώριζαν, το γυαλί είχε... ραγίσει πολύ νωρίτερα.

Η Ελένη Μενεγάκη ανάβει το φιτίλι στην αγωγή της. «Η σχέση μας είχε πλέον διαρραγεί». «Ήμασταν τσακωμένοι».

Αυτές είναι οι χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποιεί, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Πότε γράφτηκε πραγματικά το φινάλε του γάμου της.

Όπως αποκαλύπτεται, Μενεγάκη και Λάτσιος ήταν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. Το τελευταίο τους κοινό ταξίδι έγινε στις 12 Ιουλίου 2009 με προορισμό τη Μυτιλήνη και ουσιαστικά εκεί γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο ο επίλογος σε μίια σχέση που πολλοί τη θεωρούσαν ιδανική.

Αποδείχτηκε όμως ότι δεν ήταν. Η αποκάλυψη-σοκ της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη, αναφέροντας και ημερομηνίες, γίνεται στην προσπάθειά της να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του Λάτσιου ότι αυτός είχε αναλάβει όλα τα έξοδα του σπιτιού.

Η Ελένη Μενεγάκη αμφισβητεί κάποιες από τις αποδείξεις που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της και τότε γίνονται οι μεγάλες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ενώ παραδέχεται ότι όταν το ζευγάρι πήγαινε ταξίδια στο εξωτερικό, ο Λάτσιος ήταν εκείνος που πλήρωνε, αναφέρεται σε δύο παραστατικά που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της από ξενοδοχεία του εξωτερικού. Το ένα από αυτά έχει ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2009, τεσσερισήμισι μήνες δηλαδή πριν από την κοινή τους ανακοίνωση.

«Εγώ δεν πήγα γιατί πλέον η σχέση μας είχε διαρραγεί» αποκαλύπτει κατά γράμμα στην αγωγή της, δείχνοντας ότι η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που ήθελε να παρουσιάσει το ζευγάρι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμφισβητώντας τιμολόγιο διάσημου ξενοδοχείου του Παρισιού που προσκόμισε ο σύζυγός της, με ημερομηνία 2 Οκτωβρίου 2009 παραδέχεται ότι ήταν και τότε «σκοτωμένοι». Εκείνη την ημέρα η Ελένη Μενεγάκη ισχυρίζεται ότι δούλευε και δεν μπορούσε να είναι στο Παρίσι για να αναφέρει επί λέξει στη συνέχεια: «Ήμασταν και τσακωμένοι».

Με τον Ματέο στην Άνδρο

Ο άγριος σκοτωμός που σήμανε και το τέλος του γάμου γράφτηκε στο τελευταίο τους κοινό ταξίδι στη Μυτιλήνη, στις 12 Ιουλίου του 2009. Λεπτομέρεια;

Το ταξίδι έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της από τα Άχλα, όπου είχε πάει πρώτη φορά (για μία εβδομάδα περίπου) έπειτα από παρότρυνση των κουμπάρων της και ο Λάτσιος δεν μπορούσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκεί η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον άντρα που τη σημάδεψε, τον Ματέο Παντζόπουλο. Το γυαλί είχε ραγίσει κι έσπασε οριστικά τον μοιραίο Ιούλιο στη Μυτιλήνη. Εκεί που οι δυο τους έπειτα από έντονους διαλόγους κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να είναι μαζί, βιώνοντας υπέροχες στιγμές με τον ερχομό του παιδιού τους.

Έτσι τα μοίρασαν: Η κρυφή συμφωνία Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη για την περιουσία τους όταν πήραν το διαζύγιο

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, με τους δύο να έχουν και το δύσκολο έργο του μοιράσματος μιας αμύθητης περιουσίας.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή και χρονοβόρα. Τελικά οι δύο σύζυγοι έφτασαν σε μία μυστική συμφωνία για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους. Η κοινή περιουσία του ζεύγους περιλαμβάνει αρκετά ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλης αξίας.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό. Το διαμέρισμα αυτό συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη. Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της μένει επίσης στην παρουσιάστρια.

Άνθρωποι της κτηματικής αγοράς κάνουν λόγο για οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή όπου διαθέτει υπέροχη θέα. Η έκταση αυτή επίσης έμεινε στην Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τις διαπραγματεύσεις του διαζυγίου αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η Ελένη Μενεγάκη.

Στον Γιάννη Λάτσιο έμεινε επίσης και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία. Σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική.

Τι έδωσαν στα παιδιά και τι συμφώνησνα για την επιμέλεια

Δεν μπόρεσαν όμως να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι και αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν. Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε όπως είναι εύλογο, στα παιδιά τους.

Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη. Στα παιδιά πέρασε επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια. Η σκληρότερη διαπραγμάτευση έγινε για τα μετρητά που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι κι είχαν αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Την επιμέλεια των παιδιών όπως είναι φυσικό ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share