Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Το ξεκαθάρισε ο Σάκης Ρουβάς: «Δε γίνεται να μην χαίρομαι για...»

Τα λόγια αγάπης για συνάδελφό του

31 Μαρτίου 2023 14:48
Το ξεκαθάρισε ο Σάκης Ρουβάς: «Δε γίνεται να μην χαίρομαι για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται πολλές φορές στο επίκεντρο της προσοχής και αυτή την φορά αφορμή στάθηκε ο γάμος του φίλου του, Πάνου Μουζουράκη, που πρόκειται σύντομα να γίνει.

Ο Σάκης Ρουβάς, που παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Κάτια Ζυγούλη, δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και πως χαίρεται πολύ με αυτή την εξέλιξη στη προσωπική του ζωή.

Η εκτίμηση του Ρουβά για τον Μουζουράκη και ο γάμος

«Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του Πάνου; Και βέβαια χαίρομαι για τον φίλο μου» δήλωσε με χαμόγελο ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος απάντησε, επίσης με ευγένεια, για τη μαύρη ζώνη του ζίου ζίτσου.

Από τη δική της πλευρά, η Κατερίνα Καινούργιου που είναι κολλητή φίλη με τη μέλλουσα σύζυγο του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κοζάρη, ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει Σαββατοκύριακο χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες, καθώς το ζευγάρι θέλει να κρατήσει αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Ρουβάς: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του Σάκη και του Απόστολου (photos)

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ετών. Παρόλο που ξέραμε ήδη αρκετά για τη ζωή και την οικογένειά του, πριν από μερικές σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είναι σεφ και εμφανιζόταν στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

O τραγουδιστής δεν έχει έναν αλλά τρεις αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον ετεροθαλή αδερφό του, Νίκο Ρουβά.

Ποιος είναι ο Νίκος Ρουβάς

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος Ρουβάς είναι 29 ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης. Μέσα από το εταιρικό του προφίλ στο Instagram έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα έργα που δημιουργεί καθημερινά ο νεαρός καλλιτέχνης στο εργαστήριό του.

Αν και μοιάζει λίγο εμφανισιακά στα μεγαλύτερα αδέρφια του το μεγάλο τους κοινό είναι η αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία. Μετά την αποφοίτησή του από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, ο Ρουβάς junior άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής το οποίο είχαν επισκεφτεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

O Νίκος Ρουβάς αγαπά πολύ την μουσική και δημιουργεί ξύλινες κιθάρες ενώ παίζει και ο ίδιος κιθάρα, κάνοντας φανερό πως μία καλλιτεχνική φλέβα διαπερνά τους άντρες της οικογένειας.

O γάμος του Νίκου Ρουβά

Τον Ιούλιο του 2022 ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ο γαμπρός ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share