Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Χείμαρρος» η Εριέττα Κούρκουλου - «Δεν έχουν και δεν οφείλουν να...»

Η ανάρτηση με τον σύζυγό της που συγκλόνισε

31 Μαρτίου 2023 14:49
«Χείμαρρος» η Εριέττα Κούρκουλου - «Δεν έχουν και δεν οφείλουν να...»

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης πριν από έναν χρόνο ακριβώς υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για την γνωριμία της με τον άνδρα της.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε τι χρειάζεται τελικά για να είναι τα παιδιά μας ευτυχισμένα!

Διάβασε την ανάρτηση που έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου:

«Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε! Όχι μόνο να δημιουργήσουμε μαζί έναν νέο άνθρωπο, αλλά και να επιζήσουμε και οι τρεις έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν το λες και εύκολο. Η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από τότε που έγινα μαμά, είναι ότι οι γονείς δεν είναι παντογνώστες… δεν έχουν πάντα δίκιο… δεν έχουν και δεν οφείλουν να έχουν τις απαντήσεις σε όλα. Είναι απλά δυο άνθρωποι. Οι ίδιοι που ήταν και πριν. Με τις ίδιες ανασφάλειες, τα ίδια προτερήματα, τα ίδια ελαττώματα και τους ίδιους φόβους.

Η μόνη διαφορά, είναι αυτή η πρωτόγνωρη αγάπη που αισθάνονται για το μικρό τους ανθρωπάκι. Είναι τέτοια η αγάπη αυτή που θα θυσίαζαν και την ζωή τους για να είναι αυτό καλά. Αναλωνόμαστε πολύ δυστυχώς στην προσπάθεια της δημιουργίας των τέλειων συνθηκών για να είναι το παιδί μας καλά! Στην πραγματικότητα όμως, αυτό το καλά δεν είναι αποτέλεσμα της τέλειας αποστείρωσης, ή του τέλειου προγράμματος ύπνου και ξύπνιου ενός παιδιού!

«Χείμαρρος» η Εριέττα Κούρκουλου - «Δεν έχουν και δεν οφείλουν να...»

«Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα...» - "Τσακίζει" κόκαλα η Εριέττα Κούρκουλου με την εξομολόγησή της (photo)

Μια συγκινητική φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Νίκου. H εικόνα είναι λίγα λεπτά αφότου γέννησε τον γιο της και η Εριέττα τον έχει στην αγκαλιά στην αγκαλιά της μέσα στο μαιευτήριο και εκείνη είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

Ενώ, πληγωμένη από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, έναν άνθρωπο που νόμιζε για φίλο της, αλλά αποδείχθηκε λιγότερος των περιστάσεων είναι η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

Η φωτογραφία από τη στιγμή που γέννησε τον γιο της, η Εριέττα κούρκουλου και το μήνυμά της

«Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες.

Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ.

Με εμπιστεύθηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω.
Με άλλαξες για πάντα.

Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο.

Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το οτιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα.

Αυτό είσαι - η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί.

Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου.

Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας.

Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο.

Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος.

Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει.

Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι.

Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη.

Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου.
Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ´αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα!

Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί.».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share