Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ξεσπάθωσε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήμουν δημοσιογράφος τόσα χρόνια για να...»

Απάντησε ξεκάθαρα για όσα... κάποτε έλεγε

31 Μαρτίου 2023 14:25
«Ξεσπάθωσε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήμουν δημοσιογράφος τόσα χρόνια για να...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πλέον εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να αναφέρεται στα χρόνια της ως δημοσιογράφος και να απαντά σε δηλώσεις που είχαν συζητηθεί, ακόμη και από συναδέλφους της.

Μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε σε βίντεο που ανέσυραν χρήστες του διαδικτύου με παλιότερες δηλώσεις της στις οποίες απέκλειε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η απάντησή της για όσα έλεγε ως δημοσιογράφος

«Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη. Είχα πει ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ και είχα σκοπό να αποτραβηχτώ και από τη δημοσιογραφία. Μετά, ήρθαν τα πάνω κάτω, άλλαξε όλη μου η ζωή και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων», τόνισε και συνέχισε: «Εκείνο το βίντεο το χρησιμοποίησαν κάποιοι για να στοχεύσουν. Σίγουρα προβλημάτισε πολλούς. Τους προβληματισμούς όσων το είδαν τους σέβομαι και τους συμμερίζομαι.

Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου τότε κι έκανα μια δήλωση. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση και δεν στόχευα σε αυτό. Γι αυτό και όταν ήρθε η ξαφνική πρόσκληση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί μπήκα σε μια εσωτερική αναζήτηση. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και εξακολουθώ να είμαι και σήμερα. Υπηρέτησα τη δημοσιογραφία με έναν αντικειμενικό τρόπο και ήμουν πολύ αληθινή στους τηλεθεατές. Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία για να την εξαργυρώσω με μια θέση στην πολιτική».

Ρίκα Βαγιάνη – Πόπη Τσαπανίδου: Πώς από συμπαρουσιάστριες έγιναν δύο…άγνωστες! Ο λόγος που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους πριν το τέλος

Η Πόπη Τσαπανίδου και η αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη εκτός από συμπαρουσιάστριες ήταν και πολύ καλές φίλες. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου οι δυο τους έγιναν δύο...άγνωστες. Ποιος ήταν ο λόγος που ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους πριν το τέλος;

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο δυναμικά γυναικεία ντουέτα της ελληνικής τηλεόρασης. Πριν από πολλά χρόνια οι δύο τους παρουσίαζαν το πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ και η χημεία μεταξύ τους ήταν απίστευτη.

Με το πέρασμα των χρόνων η φιλία που χτίστηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες έσπασε με αποτέλεσμα να χαθούν. Φήμες, μάλιστα, τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Ρίκα Βαγιάνη και Πόπη Τσαπανίδου

Τα τελευταία λόγια της Ρίκας Βαγιάνη για τη Πόπη Τσαπανίδου

Τι ήταν αυτό που ψύχρανε την σχέση τους; Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια, ωστόσο η Ρίκα Βαγιάνη σε παλιότερη της συνέντευξη είχε δηλώσει στην εκπομπή ΦΜ Live:

«Χαθήκαμε λίγο με την Πόπη και φταίει μια πολύ αντιπαθητική τύπισσα που λέγεται ζωή και πρόγραμμα και υποχρεώσεις και ωράρια.

Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια σχέση από αυτές τις σπάνιες που ξαναβρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και αν θα έκανα ένα πρόγραμμα παρόμοιο με της κυρίας Τσαπανίδου, η απάντηση σήμερα, ενώ πιο παλιά θα ήθελα πάρα πολύ, είναι όχι.

Λένε πάρα πολλά ψέμματα οι πολιτικοί στα μούτρα μας. Νομίζω ότι θα με διώχνανε την δεύτερη μέρα. Θα του έλεγα “καλά, για μαλ… με περνάς, αφού σε έχω σε βίντεο ότι χθες έλεγες άλλα” και θα με διώχνανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share