Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Εξοργισμένος ο Βασίλης Καρράς: «Υπάρχει αναστάτωση, έχει ενοχληθεί...»

Η αντίδραση του τραγουδιστή στα δημοσιεύματα

31 Μαρτίου 2023 13:35
Εξοργισμένος ο Βασίλης Καρράς: «Υπάρχει αναστάτωση, έχει ενοχληθεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς είδε τις τελευταίες μέρες το όνομά του να εμπλέκεται με δημοσιεύματα αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις φετινές εκλογές, ως υποψηφίου στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτό κάθε άλλο παρά ισχύει, καθώς η κόρη του τραγουδιστή το διαψεύδει σε απόλυτο βαθμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και όπως ο ίδιος είπε: «Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια: Αυτή είναι η σύζυγος του Βασίλη Καρρά που στέκει «βράχος» στο πλευρό του (photo)

Ο Βασίλης Καρράς όλα αυτά τα χρόνια πορείας της καριέρας του, έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σύζυγό του μετρά πάνω από 40 χρόνια κοινής πορείας και η ίδια στέκει «βράχος» στο πλευρό του, ειδικά τώρα που έχει επιβαρυνθεί η υγεία του.

Μπορεί εμείς να τον έχουμε συνηθίσει να τραγουδά με την βαριά φωνή του στα μπουζούκια, ωστόσο, όταν επιστρέφει στο σπίτι του είναι ο κλασικός οικογενειάρχης. Ο κορυφαίος τραγουδιστής, είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με την αγαπημένη του Χριστίνα την οποία γνώρισε σε μια disco.

«Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω...», είχε πει παλαιότερα ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του.

σύζυγος Βασίλη Καρρά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share