Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Γιώργο Λιάνη μετά τις αποκαλύψεις για τη Βουγιουκλάκη: Τον στέλνει στα δικαστήρια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!

Κινείται νομικά εναντίον του ο γιος της μεγάλης σταρ

31 Μαρτίου 2023 10:37
«Βόμβα» για τον Γιώργο Λιάνη μετά τις αποκαλύψεις για τη Βουγιουκλάκη: Τον στέλνει στα δικαστήρια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιδράσεις έφεραν τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μιλώντας για την ερωτική τους επαφή, με το γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, να κινείται νομικά.

Συγκεκριμένα, ο γιος της μεγάλης σταρ και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα καταθέσει αγωγή και μήνυση στον Λιάνη, όπως επεσήμανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του. Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Απίθανες αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με πλήρωσε ποτέ, πονεμένη ιστορία...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής Φιλήμων, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και προέβη σε απίθανες αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά το θάνατό της. Γιατί κάνει λόγο για πονεμένη ιστορία;

Αναφερόμενος στις επώνυμες γυναίκες, τις οποίες έχει ντύσει, ο Φιλήμων μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό κι αποκάλυψε πως η συνεργασία τους δεν ήταν ευχάριστη.

«Δεν θεωρούσα τιμή να ντύνω αυτούς τους χώρους εκείνη την εποχή, γιατί έντυνα την υψηλή κοινωνία. Με δυσκολία έντυνα τις θεατρίνες και τις τραγουδίστριες, απέφευγα και να το συζητάω, γιατί οι πλούσιες κυρίες δεν ήθελαν τα ρούχα, με τα οποία έντυνα εκείνες να τα δίνω για θέατρο και πίστες. Η μόνη που ήθελα να ντύνω ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου» δήλωσε αρχικά ο σχεδιαστής.

σχεδιαστής Φιλήμων

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με πλήρωσε ποτέ…»

«Την έντυσα σε δύο ταινίες την δεκαετία του ’60. Είχε στείλει μάλιστα και μια οικονόμο της, τη Μαρία και μου είπε ‘η κυρία Βουγιουκλάκη επιθυμεί να βάλει το όνομά σας στους τίτλους των ταινιών’. Της απάντησα ‘ούτε για αστείο, διότι δεν έγινε αυτό που ήθελα εγώ, αλλά αυτό που ήθελε εκείνη’» είπε αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τέλος, αποκάλυψε επίσης, πως δεν πληρώθηκε ποτέ από τη σπουδαία ηθοποιό.

«Πονεμένη ιστορία, δεν πληρώθηκα ποτέ. Δεν την έντυσα ξανά, γιατί εκτός του ότι δεν πλήρωνε, δεν με ενέπνεε να την ντύσω. Καταρχάς, θεωρούσε ότι είχε το τελειότερο κορμί του κόσμου και ότι η ίδια ήταν η απόλυτη γυναίκα. Μπράβο της όμως, που τα κατάφερε κι έγινε σταρ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share