Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Σε δραματική κατάσταση ο Γιώργος Μαρίνος: «Ζητιάνευε για γάλα, πήγε σε μία δομή...»

Οι σκληρές στιγμές που περνά ο μεγάλος σόουμαν

31 Μαρτίου 2023 08:33
Σε δραματική κατάσταση ο Γιώργος Μαρίνος: «Ζητιάνευε για γάλα, πήγε σε μία δομή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος δείχνει τα τελευταία χρόνια να μην είναι ο άνθρωπος, που κάποτε θαυμάσαμε ως τον απόλυτο σόουμαν, με τον ίδιο να βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα να τον αφήνουν στην τύχη του.

H Άννα Φόνσου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», της ΕΡΤ, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και αποκάλυψε αυτά που της είχε πει η γιατρός του, αλλά και πως την στιγμή που είχε ανάγκη για βοήθεια, πως τον εγκατέλειψαν όλοι αυτοί που νόμιζε πως ήταν φίλοι του, με την Κατιάνα Μπαλανίκα τελευταία να μοιάζει απόμακρη.

«Τον Γιώργο τον θαύμαζα πολύ, αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ, δεν μας είχε συστήσει όμως ποτέ κανένας. Μια μέρα που είχα πρεμιέρα, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει “είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του τα γράψω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος”», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Η γιατρός της έδειξε ποιο είναι το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου και η Άννα Φόνσου πήγε και τον έψαξε εκεί: «Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας. Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ “Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο” και ακούω μια φωνή “κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά”.

Κάτω ήταν ο Γιώργος, αδύνατος και κούκλος. Κλείνει τα σκυλιά και μου λέει “ποια είσαι, τι θέλεις;”. Του λέω “η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρείστε και ήρθα να βοηθήσουμε”. Μου είπε “ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ” και του είπα ότι πρέπει πάμε στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η κ. Φόνσου εξήγησε ότι το ίδιο βράδυ ο κ. Μαρίνος ήθελε να πάει σε άλλο νοσοκομείο. «Έχω ασφάλεια, θέλω να πάω αλλού», τους είπε. «Τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο, με το οξυγόνο και την άλλη μέρα του κάνουν μπαλονάκι. Ανεβαίνουμε πάνω σε μια σουίτα, έρχεται ο ασφαλιστής και μου λέει πως έχει τελειώσει η ασφάλεια του, 27.000 ευρώ. Πού να τον ξυπνήσω; Είπα να εγγυηθώ εγώ για τα χρήματα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Οι φίλοι που... τον παράτησαν

«Παίρνω τηλέφωνο τους φίλους του και δεν ήρθε κανένας, ούτε ένας. Εδώ θα το πω και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Ούτε ένας. Μόνο είχε έρθει, όταν του έβαλαν το μπαλονάκι, η Κάτια Δανδουλάκη. Κανένας άλλος, τους είχα πάρει όλους τηλέφωνο γιατί ο Γιώργος συνήλθε και μου είπε πάρε τον κατάλογο, δεν ήθελα να του πω ότι δεν…», πρόσθεσε.

Η κ. Φόνσου, πρότεινε στον κ. Μαρίνο να φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού, επειδή ήταν μόνος του, όπως και έγινε. Έπειτα από περίπου 1,5 μήνα, έφυγε από εκεί και πήγε σε μία δομή που είχε φτιάξει η κ. Λάτση.

Η Άννα Φόνσου επανέλαβε ότι έχει δεχθεί απειλές από φίλο του Γιώργου Μαρίνου, όταν αργότερα προσπάθησε να μάθει νέα του. «Με πήρε, με έβρισε, μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον κ. Μαρίνο, πού είναι και τι κάνει, γιατί θα σε βρουν σε πεζοδρόμιο σκοτωμένη”», ανέφερε η ηθοποιός. Στη συνέχεια έμαθα ότι είναι πολύ καλά σε σπίτι, τον περιποιείται πολύ καλά αυτός ο κύριος και σταμάτησα να ασχολούμαι».

Σπάνια κλικ: Οι άγνωστες φωτογραφίες του Γιώργου Μαρίνου στο σπίτι του 34 χρόνια πριν!

Πριν 34 χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «Ρομάντσο» και είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι του. Τα σπάνια κλικ που ήταν άγνωστα στους περισσότερους. Με την ευκαιρία δείτε τον λόγο που εξαφανίστηκε.

Ο ίδιος ζούσε τότε, δηλαδή το 1989, στη βίλα του στο Νέο Βουτζά. Παρ' όλα αυτά, σήμερα ζει στη Βούλα σε ένα διαμέρισμα με νοίκι.

Διαβάστε τι έλεγε τότε:

-Η μοναξιά είναι πολύ σχετικό πράγμα. Εάν κατά καιρούς υπήρχε και εάν υπάρχει είναι εντελώς προσωπικό και εσωτερικό θέμα... δεν εξαρτάται από την απόσταση. Πιστεύω ότι η χειρότερη μοναξιά είναι αυτή που κουβαλάς μέσα σου και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος έστω και εάν βρίσκεσαι ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους...

σπίτι Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά

Είναι θέμα εσωτερικής ισορροπίας. Εγώ προτιμώ να κάνω παρέα με πολύ λίγους ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ και αγαπάω , αλλά δεν μετριούνται ούτε στα δάκτυλα του ενός χεριού.

-Μ' έχουν συγκρίνει με κάποιους ή κάποιους τους θεωρούν διαδόχους μου αλλά εγώ για τον ''φόνο'' δεν ξέρω τίποτα... να σου πω ότι είμαι μοναδικός , θα ήταν ηλιθιότητα εκ μέρους μου. Πάντως η δουλειά μου είναι πρωτότυπη και φτιαγμένη με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με μιμήθηκαν και μακάρι, εγώ θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος να υπάρχουν άνθρωποι ή αυτό που θα λέγαμε ''διάδοχοι'' μου στο επάγγελμα αυτό.

σπίτι Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά σαλόνι

-Κρίνω ότι η εποχή μας δεν σηκώνει σάτιρα. Σηκώνει περισυλλογή. Ανακαλύψαμε οι Έλληνες ότι έχουμε κοροϊδευτεί κατά τον χειρότερο δυνατό τρόπο και όσοι δεν το είχαμε ανακαλύψει το ανακαλύπτουμε τώρα . Αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να σατιριστούν και πάρα πολύ ευαίσθητα.

-Σουξέ έχουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που μιμούμαι και νομίζω ότι χαίρονται όταν τους σατιρίζω. Τα λέω με πολύ αγαπημένο τρόπο. Για την Μελίνα που έχω πει κατά καιρούς την αγαπάω πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην Ελλάδα και στον χώρο μας.

σπίτι Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά κρεβατοκάμαρα

Η Μελίνα για μένα είναι πάνω από οποιοδήποτε κόμμα και οποιαδήποτε κατάσταση. Όλα αυτά τα άτομα που είναι τόσο επιτυχημένα όπως η Μελίνα, όπως η Αλίκη έχουν αποκτήσει, όχι όλοι δυστυχώς, και ένα χιούμορ μια επιείκεια και δεν ενοχλούνται.

Ζούμε σε μια νύχτα όπου καταξιώνονται ''μπουτικατζούδες'', ύποπτοι έμποροι και τραγουδιστές ''περιθωριακών'' καψουροτράγουδων.

σπίτι Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά καναπές

- ο Μάνος Χατζιδάκις είναι ένας! Παραμένει ένας ... και όταν μιλάμε για τον Μάνο δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο, ούτε να τον συγκρίνουμε με τίποτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share