Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πάγωσε» με τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Αν η πεθερά δει μπροστά της ένα τσόκαρο...»

Το σχόλιο της πεθεράς για την νύφη

31 Μαρτίου 2023 08:00
«Πάγωσε» με τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Αν η πεθερά δει μπροστά της ένα τσόκαρο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη από την πρώτη μέρα, που γνωρίστηκαν, με κοινό παρονομαστή τον Κώστα και την πεθερά να μιλά πάντοτε για την νύφη με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τη σχέση της με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη, που είδε και το γιο της να πραγματοποιεί μια ιδιαίτερη αποκάλυψη, στο παρελθόν εξομολογήθηκε:

«Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τη λατρεύω τη Σία. Έχει έναν χαρακτήρα χαρά Θεού, είναι ένα κορίτσι που λέει αγάπα με το καλημέρα. Είναι τρομερή μάνα. Δεν υπάρχει. Νομίζω είναι ένας μύθος οι κακές πεθερές. Οι πεθερές αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία… πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά να τη σαμποτάρεις».

Ιλιγγιώδης μισθός για τη Σία Κοσιώνη: Τόσα χρήματα παίρνει κάθε μήνα από τον ΣΚΑΪ

Ιλιγγιώδης φαίνεται πως είναι ο μισθός της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ. Στη φόρα τα χρήματα που παίρνει κάθε μήνα από το κανάλι του Φαλήρου.

Μπορεί η ίδια να μην το έχει αποκαλύψει ποτέ, όμως, παρατηρώντας το πόθεν έσχες της, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει στις πόσες χιλιάδες ανέρχεται ο μισθός της.

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Σία Κοσιώνη μισθός από ΣΚΑΪ

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Έτσι, δεν ξέρουμε ακριβώς το μισθό που μπορεί να παίρνει σήμερα από το κανάλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share