Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Στα τελευταία του δεν ήταν...» - Η εξομολόγηση για τον Σάκη Μπουλά

«Σημασία όμως έχει όταν φεύγει ο άλλος...»

30 Μαρτίου 2023 19:19
«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Στα τελευταία του δεν ήταν...» - Η εξομολόγηση για τον Σάκη Μπουλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα αναφέρθηκε στην κόρη του Ελεονώρα και το διαζύγιο της μίλησε για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του αλλά και τον αδελφικό του φίλο, Σάκη Μπουλά.

"Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη", θυμάται ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Σάκη Μπουλά.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

«Λύγισε» ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Στα τελευταία του δεν ήταν...» - Η εξομολόγηση για τον Σάκη Μπουλά

Τις απώλειες πώς τις διαχειρίζεστε; Στο επάγγελμά σας καλώς ή κακώς χάνεις κάποιον δικό σου και πρέπει να ανέβεις στη σκηνή και να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο.

Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πάντως πολύ, γιατί η απώλεια είναι απώλεια. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια και τον σκέφτομαι πιο πολύ απ’ όταν ζούσε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον προσφάτως αποχωρίσαντα Άκη Δαούτη, δεν είναι μόνο οι γνωστοί αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας.

Στις τελευταίες του στιγμές ο Σάκης Μπουλάς ήταν αισιόδοξος;

Όχι, δεν ήταν αισιόδοξος και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω. Να ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου, όταν ήθελε να μου εκφραστεί για τα πράγματα αυτά, αποχωρούσα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη αλλά μετά ισορρόπησε.

Ο Σάκης ήταν από τους πιο καλλιεργημένους και ωραίους ανθρώπους που είχα γνωρίσει. Δυστυχώς όμως δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς.

Δεν πρόσεχε τον οργανισμό του όπως έπρεπε;

Ναι, αγαπούσε πολύ το αλκοόλ. Σημασία όμως έχει όταν φεύγει ο άλλος, να θυμόμαστε μόνο τα καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share