Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Ευρυδίκη: «Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Θεοφάνους;» - Το σχόλιο της για τη διαφήμιση με τον Μπουγά (Video)

«Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους, πρέπει να το σεβόμαστε όλοι»

30 Μαρτίου 2023 18:50
«Βόμβα» από Ευρυδίκη: «Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Θεοφάνους;» - Το σχόλιο της για τη διαφήμιση με τον Μπουγά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυρά» από καλλιτέχνες και μη- δέχεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους, επειδή παραχώρησε τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, για να το τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς σε μία διαφορετική εκδοχή από αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι στίχοι άλλαξαν, με τον τραγουδιστή να τάσσεται κατά των vegan που εξαιτίας τους, «εκδιώχθηκε» στο Φεγγάρι. Η συγκεκριμένη χρήση του τραγουδιού, δυσαρέστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ αρκετοί τα «έβαλαν» με τον δημιουργό του «Φεγγάρι μου», Γιώργο Θεοφάνους.

Η πρώην σύζυγός του, Ευρυδίκη, τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον. Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Αλίμονο αν περιμένω από έναν δημιουργό που μου χαρίζει ένα τραγούδι να με ρωτήσει τι θα το κάνει αργότερα. Ό,τι θέλει μπορεί να το κάνει» τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δε δηλώνω δημιουργός αλλά έχω γράψει 5-10 τραγούδια. Αυτά είναι δικά μου» είπε κλείνοντας η Ευρυδίκη.

Απάντηση πλανητάρχη από τον Τάσο Μπουγά στη Θεοδωρίδου μετά τη διαφήμιση του Jumbo: «Έμαθα ότι ξίνισε, δε με ενδιαφέρει...»

Ο Τάσος Μπουγάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν βρεθεί σε ένταση τις τελευταίες μέρες, με τον πρώτο να απαντά απέναντι στη θέση της τραγουδίστριας εναντίον της χρήσης δικού της πολύ γνωστού άσματος για τη διαφήμιση του Jumnbo για το Πάσχα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με έναν τρόπο, που πάνω κάτω περιμέναμε, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει κανένα σχόλιο, από τη στιγμή που ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» της συναδέλφου του.

«Δεν έχω καμία δουλειά μαζί της. Με τα τραγούδια έχουν σχέση όσοι τα γράφουν και όχι όσοι τα τραγουδούν. Έμαθα ότι ξίνισε, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και δικά μου τραγούδια έχουν πει άλλοι τραγουδιστές, αλλά δεν πήγα να τους πω γιατί δε με ρώτησαν. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε την άδεια, όλα τα άλλα είναι μηδέν...», σχολίασε ο τραγουδιστής στο «Breakfast@Star».

Η ενόχληση της τραγουδίστριας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο δημιουργός του κομματιού, Γιώργος Θεοφάνους, παραχώρησε τα δικαιώματα ώστε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της να χρησιμοποιηθεί στην εν λόγω διαφήμιση, δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένη.

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share