Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε τα πάντα η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον έπιασα από τον γιακά και... Με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν» (Video)

«Οι άντρες ήταν αλήτες στον δρόμο και οι γυναίκες δεν μιλούσαν»

30 Μαρτίου 2023 16:43
Αποκάλυψε τα πάντα η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τον έπιασα από τον γιακά και... Με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, στην εκπομπή «Έλεος!» όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος της προσωπικής της σχέσης με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ περιέγραψε και ένα άγνωστο περιστατικό στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν η ίδια έδωσε ένα «μάθημα» σε κάποιον που την παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ όσα ανέφερε για τον αγαπημένο της φίλο, Γιώργο Μαρίνο.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ήρθαν και με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν

Συγκεκριμένα, η Κατίνα Μπαλανίκα περιέγραψε πώς αντέδρασε όταν στο τέλος του 1969 - αρχές της δεκαετίας του ΄70, ένας «βλάκας», όπως τον αποκαλεί, την παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου.

«Πέρναγε ένας βλάκας και μου έπιασε το “αυτό” και πήγε να φύγει. Και τον έπιασα από τον γιακά, ήμουν και γυμνασμένη. Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο. Τα έχασε. Εκείνη την εποχή οι άντρες ήταν αλήτες στον δρόμο και οι γυναίκες δεν μιλούσαν», ανέφερε αρχικά η Κατίνα Μπαλανίκα.

«Πολύ ξύλο. Είχαμε φτάσει στη μέση του δρόμου, στην Μπουμπουλίνας, είχε σταματήσει η κυκλοφορία. Ήρθαν και με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν», συνέχισε την περιγραφή της.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Όταν κάνω delete δεν υπάρχει όπισθεν

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για το τέλος της προσωπικής της σχέσης με τον Αλέξανδρο Ρήγα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «έγινε delete» και ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιθυμεί να έχουν ξανά επαφές.

Αννίτα Πάνια: Εν τω μεταξύ, με κάποιους ανθρώπους, δηλαδή με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχετε μανουριάσει έτσι;

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ναι.

Α.Π.: Τον θες τον σεβασμό εσύ, Κατιάνα; Θες να υπάρχει ο σεβασμός ο ουσιαστικός;

Κ.Μ.: Ναι. Ουσιαστικός.

Α.Π.: Και με τον Ρήγα τι έγινε; Γιατί;

Κ.Μ.: Ε, έγινε και τελείωσε η ιστορία. Έγινε delete.

Α.Π.: Κάνεις delete, ε;

Κ.Μ.: Ναι.

Α.Π.: Δεν υπάρχει όπισθεν ποτέ;

Κ.Μ.: Όταν κάνω delete, όχι. Όταν απλώς τσακωθώ, υπάρχει.

Α.Π.: Αν έρθει δηλαδή κάποιος, έχεις κάνει εσύ το delete, αλλά ο άλλος μετέρχεται διαφόρων μέσων.

Κ.Μ.: Δεν τον βλέπω.

Α.Π.: Όχι ε; Κι αν ζητήσει συγγνώμη;

Κ.Μ.: Δεν τον βλέπω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share