Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σταμάτα τώρα, σταμάτα!» - Σε αμήχανη θέση η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου (Video)

Σούσουρο με την παρουσιάστρια και τον μάγειρα

30 Μαρτίου 2023 15:56
«Σταμάτα τώρα, σταμάτα!» - Σε αμήχανη θέση η Φαίη Σκορδά με την ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ενότητα της μαγειρικής είναι κάτι καθημερινό στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να μπαίνει στην κουζίνα του πλατό της μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Επίσης, μία αποκάλυψη «βόμβα» για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Φαίη Σκορδά έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Είναι γνωστό, πως η χημεία των δύο είναι αδιαμφισβήτητη και έτσι σε κάθε φαγητό, που θα δούμε να φτιάχνει ο Σκαρμούτσος τις περισσότερες φορές θα ανταλλάξει και μια ατάκα με την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Αυτή τη φορά λοιπόν και ενώ σεφ με τη Φαίη συζητούσαν για τις αγκινάρες, η Σκορδά θυμήθηκε μια εμπειρία από το χωριό της, όταν ήταν μικρή με το Σκαρμούτσο να την πειράζει και τη συζήτηση να ξεφεύγει για ακόμα μία φορά με την ίδια να νιώθει λίγο άβολα.

Η ατάκα του Δημήτρη Σκαρμούτσου στη Φαίη Σκορδά

«Έχω κάνει καπνά στη ζωή μου πάρα πολύ», είπε η Φαίη Σκορδά με το Δημήτρη Σκαρμούτσο να τη ρωτάει: «Καπνά, τι εννοείς; Κοίτα», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Σταμάτα να λες χαζά τώρα, σταμάτα».

Δ.ΣΚ.: Όταν λες καπνά;

Φ.ΣΚ.: Εννοώ ότι όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στα Πορόια που υπήρχε αυτή η καλλιέργεια και στα σπίτια έφτιαχναν, υπήρχε μια διαδικασία

Δ.ΣΚ.: Είναι φοβερό αυτό, με τον καπνό, που τον κρέμαγαν και τον αποξηραίνανε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share