Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσε δημόσια το γάμο της η Ιωάννα Μαλέσκου - «Μπαίνω στον 9ο μήνα και πολύ σύντομα...»

Το επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια

30 Μαρτίου 2023 12:09
Ανακοίνωσε δημόσια το γάμο της η Ιωάννα Μαλέσκου - «Μπαίνω στον 9ο μήνα και πολύ σύντομα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πιο όμορφη από ποτέ, με την ίδια να πραγματοποιεί δημόσια εμφάνιση που έδειξε ξανά... πόσο της πάει η εγκυμοσύνη και να έχει διάθεση να κάνει αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το κοριτσάκι που περιμένει, αλλά και τον πολιτικό της γάμο: «Μπήκαμε στον μήνα μας, οπότε μετράμε κυριολεκτικά αντίστροφα τώρα».

Η αποκάλυψη για το γάμο της

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον γάμο της: «Τα βλέπετε όλα! Είναι κάτι που θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας, ξέρεις για το τι θα μας βγάλει το μωρό», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ.

Για το εάν επιστρέψει τηλεοπτικά απ’ τη νέα σεζόν: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τοποθετήσω χρονικά το πότε θα είναι σωστό να γίνει η επιστροφή μου, το σίγουρο είναι πως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εξομολόγηση ψυχής από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες» (photos)

H Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Η παρουσιάστρια όπως ανακοίνωσε την Κυριακή περιμένει το πρώτο της παιδί. Η όμορφη Ιωάννα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και δημοσίευσε δύο ακόμα φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα και περιέγραψε τις αντιδράσεις των σκυλιών της στην χαρμόσυνη είδηση.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εξομολόγηση ψυχής από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες»

Εξομολόγηση ψυχής από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες» (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share