Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δεν χρειάζεται καμία αφορμή...» - «Έλιωσαν» όλοι με την κίνηση του Σάκη Ρουβά για τη Ζυγούλη

Κι όμως, ο γάμος δε... σκοτώνει τον έρωτα

30 Μαρτίου 2023 11:23
«Δεν χρειάζεται καμία αφορμή...» - «Έλιωσαν» όλοι με την κίνηση του Σάκη Ρουβά για τη Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, συνεχίζοντας και στο γάμο τους να περνούν εξαιρετικά, αν και ο πρώτος ανέφερε το... ποια θα ήταν αιτία διαζυγίου.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Κατά καιρούς μοιράζονται με τους followers τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι στιγμές που Σάκης και Κάτια δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Τετάρτης 29/3, όταν ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μια όμορφη έκπληξη στη γυναίκα της ζωής του.

Της πρόσφερε λουλούδια τα οποία συνόδευσε με ένα γλυκό φιλί και μια αγκαλιά. «Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Νίκος Ρουβάς: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του Σάκη και του Απόστολου (photos)

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ετών. Παρόλο που ξέραμε ήδη αρκετά για τη ζωή και την οικογένειά του, πριν από μερικές σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είναι σεφ και εμφανιζόταν στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

O τραγουδιστής δεν έχει έναν αλλά τρεις αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον ετεροθαλή αδερφό του, Νίκο Ρουβά.

Ποιος είναι ο Νίκος Ρουβάς

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος Ρουβάς είναι 29 ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης. Μέσα από το εταιρικό του προφίλ στο Instagram έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα έργα που δημιουργεί καθημερινά ο νεαρός καλλιτέχνης στο εργαστήριό του.

Αν και μοιάζει λίγο εμφανισιακά στα μεγαλύτερα αδέρφια του το μεγάλο τους κοινό είναι η αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία. Μετά την αποφοίτησή του από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, ο Ρουβάς junior άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής το οποίο είχαν επισκεφτεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

O Νίκος Ρουβάς αγαπά πολύ την μουσική και δημιουργεί ξύλινες κιθάρες ενώ παίζει και ο ίδιος κιθάρα, κάνοντας φανερό πως μία καλλιτεχνική φλέβα διαπερνά τους άντρες της οικογένειας.

O γάμος του Νίκου Ρουβά

Τον Ιούλιο του 2022 ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ο γαμπρός ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share