Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα, είναι... επίδειξη» - «Καρφάρα» Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Βανδή (Video)

«Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται…»

30 Μαρτίου 2023 10:56
«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα, είναι... επίδειξη» - «Καρφάρα» Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Βανδή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη, σχολιάζοντας τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Την ίδια ώρα πανικός στα social media τις τελευταίες ώρες, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε με τη διάσημη τραγουδίστρια, να είναι... υπερβολικά κοντά σε τρυφερό τετ α τετ με νεαρότερο συνάδελφό της στην πίστα.

«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

«Η πιο ωραία στιγμή, την ώρα που...» - «Έκρηξη» αγάπης από την Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη (photo)

«Στάζει μέλι» η Δέσποινα Βανδή για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη με την τραγουδίστρια να έχει ακόμα μία «έκρηξη» αγάπης. Επίσης, όλα στη φόρα τα έβγαλε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο «News247», μιλώντας για το παιδί του, αλλά και τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της παράστασης «Έγκλημα και τιμωρία» στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη, βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή. Μετά το τέλος της παράστασης η τραγουδίστρια ανέβασε ένα story στο Instagram την ώρα της υπόκλισης των ηθοποιών. «Μπράβο παιδιά! Εμπειρία» έγραψε.

Στο δεύτερο story η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της. «Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα των θαυμαστών του και δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτα του δημόσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share