Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Καταπέλτης" ο Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός! Η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη...» (Video)

«Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει...»

30 Μαρτίου 2023 10:42
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την δική του απάντηση έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, την οποία και πρόβαλαν σήμερα στον αέρα του Mega Καλημέρα.

«Ο κύριος Λιάγκα βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει κα τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε “θέλω να με πιστέψετε”. Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μη μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε.

Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της… Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share