Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτα σκηνικά με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: Κλώτσησε δημοσιογράφο γιατί... «του χάλαγε το κάδρο» - Άλαλη η Ανθή Βούλγαρη (Video)

«Εμένα με τρέμανε, στο λέω»

29 Μαρτίου 2023 20:04
Απίστευτα σκηνικά με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: Κλώτσησε δημοσιογράφο γιατί... «του χάλαγε το κάδρο» - Άλαλη η Ανθή Βούλγαρη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Χρηστάκος περιέγραψαν, στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, τις εμπειρίες τους από την «μάχη» των ρεπόρτερ για ένα καλύτερο πλάνο. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής περιέγραψε πολύ συγκεκριμένο περιστατικό, όπου κλώτσησε συνάδελφο δημοσιογράφο. Επίσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είχαν μιλήσει για την «χημεία» τους, την τηλεθέαση και το… πρωϊνό ξύπνημα στην εκπομπή «Ελένη».

«Είσαι εδώ και βάζεις το μικρόφωνο για να είναι στο κάδρο μόνο ο αρχηγός και έρχεται ο άλλος ο συνάδελφος και κάθεται πίσω από τον αρχηγό και βάζει από εδώ το μαγνητόφωνο ή κάνει ότι γράφει. Αυτό είναι το χειρότερο. Έχω κλωτσήσει συνάδελφο, ειλικρινά στο λέω. Έχω κλωτσήσει γιατί χάλαγε το κάδρο», αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Άλαλη η Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη τον παρακολουθούσε έκπληκτη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της εξήγησε: «Ε, πώς να του πω φύγε; Να σταματήσω τον αρχηγό να μιλάει για να του πω φύγε κουμπάρε. Εμένα με τρέμανε, στο λέω».

Εξελίξεις στο Mega με την Ανθή Βούλγαρη; «Το για πόσο θα είμαστε ακόμη...»

Η Ανθή Βούλγαρη συνεχίζει ακάθεκτη στην απόλυτη επιτυχία με το Mega, με την ίδια πάντως να εμφανίζεται αινιγματική αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο πρόγραμμα, «ζημιώνοντας» την Ελεονώρα Μελέτη, αφού την αφαιρέθηκε ώρα.

Η απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε, καλά πάμε. Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος, όλα καλά, δεν έχουμε παράπονο. Δεν πήραμε ώρα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απλά για να πάρουμε ώρα από την εκπομπή της Ελεονώρας. Ο λόγος είναι οι εκλογές, οι πολιτικές εξελίξεις. Διαφορετικά δεν θα είχε τεθεί θέμα και νομίζω ότι ήταν κάτι γνωστό στο εσωτερικό ότι επειδή πάμε σε εκλογές θα πρέπει να δοθεί λίγο παραπάνω χρόνος στην ενημέρωση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για του χρόνου. Δεν έχει έρθει το Πάσχα πρώτα από όλα. Είμαστε υπάλληλοι του MEGA, συνεχίζουμε. Τώρα για πόσο θα είμαστε θα το αποφασίσει η εταιρία φαντάζομαι», συμπλήρωσε έπειτα.

Και στην ερώτηση για το τηλεοπτικό της ταίρι, απάντησε: «Όχι, έχω ξαναπεί ότι το ιδανικό για μένα θα είναι να συνεχίσω μαζί με τον Ιορδάνη, όσο με αντέξει».

«Πάντα ακούς και επιλέγεις το καλύτερο που θεωρείς για τον εαυτό σου. Οπότε για να είμαι εδώ πάει να πει ότι αποφάσισα να είμαι εδώ», σχολίασε στη συνέχεια για τις προτάσεις που τις έχουν γίνει.

«Ο Γιώργος Λιάγκας, πάρα πολύ καλά υπηρετεί αυτό που κάνει, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει, όπως το κάνει, και το κρίνουν και οι τηλεθεατές, έτσι; Ποια είμαι εγώ για να κρίνω τι κάνουν οι συνάδελφοί μου;», κατέληξε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share