Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Ουκρανή Νατάσα από την «Βότκα Πορτοκάλι»; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει 22 χρόνια μετά η Τζένη Ιωακειμίδου (photos)

Παραμένει μια κούκλα!

29 Μαρτίου 2023 19:55
Θυμάστε την Ουκρανή Νατάσα από την «Βότκα Πορτοκάλι»; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει 22 χρόνια μετά η Τζένη Ιωακειμίδου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βότκα Πορτοκάλι, άρωμα και ζάλη» συνεχίζει να προκαλεί με την εμφάνισή της η τηλεοπτική «Ουκρανή Νατάσα», η οποία αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη σειρά «Βότκα Πορτοκάλι», οι ατάκες της οποίας δε χάνουν την αξία τους μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Βότκα Πορτοκάλι». Επίσης, θυμάστε την Ελένη Καρουσάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 52χρονη τραγουδίστρια.

Στο ρόλο της την είδαμε να εργάζεται στο νυχτερινό bar -βιτρίνα για ξέπλυμμα μαύρου χρήματος- του αγαπημένου της, Βαγγέλη, στο οποίο έκανε όλους τους άντρες να την ερωτεύονται με την εμφάνισή της.

Σήμερα, 22 χρόνια μετά, φαίνεται πως ξέρει καλά το μυστικό της γοητείας, και πιο όμορφη από ποτέ διατηρεί τα ίδια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από την εποχή που «άναβε φωτιές» με άρωμα «Βότκα Πορτοκάλι».

Η όμορφη ηθοποιός είναι σήμερα μανούλα και παραμένει εντυπωσιακότατη!

ίτε πως είναι σήμερα και τι κάνει 22 χρόνια μετά η Τζένη Ιωακειμίδου

Παραμένει μια κουκλάρα στα 39 της η Λένα Παπαρρηγοπούλου αλλά δεν έχει σχέση με το μόντελινγκ: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η εκθαμβωτική Σταρ Ελλάς του 2002

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι μια από τις πιο όμορφες Σταρ Ελλάς, που έχουμε δει, με την ίδια να στέφεται με τον τίτλο το 2002, ακολουθώντας την εξίσου εντυπωσιακή Εβελίνα Παπαντωνίου, ούσα προκάτοχος της Μαριέττας Χρουσαλά, μέσα από μια βραδιά όπου Μις Γιανγκ αναδείχθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει συγγραφέας και έτσι από μικρή της άρεσε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζοντας. Μεγαλώνοντας, η εντυπωσιακή της εμφάνιση θα την οδηγήσει σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων και ξαφνικά θα πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς, αν και μόλις είχε ξεκινήσει τις σπουδές της στη Θεολογική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νίκη στα καλλιστεία, η συμβουλή του Μίνωα, οι σπουδές και η σχέση με τον Θεό

Το βράδυ που στέφθηκε Σταρ Ελλάς δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Οχι μόνο γιατί κέρδισε το στέμμα, αλλά και γιατί αμέσως μετά την νίκη της την πλησίασε ο Μίνωας Κυριακού λέγοντάς της να ακολουθήσει τις σπουδές της στην Θεολογία και να μην τα παρατήσει για το μόντελινγκ. Ως φοιτήτρια Θεολογίας άλλωστε, είχε δεχτεί αρκετά πυρά από κληρικούς και ιερείς για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς. Κάτι που δεν την πτόησε καθόλου κατά τη διάρκεια των καλλιστείων και παρέμεινε ψύχραιμη και προσηλωμένη στον στόχο της.

Ακολούθησαν επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, διαφημιστικά, αλλά και την συμμετοχή της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στο Πουέρτο Ρίκο κατακτώντας τον τίτλο Μις Universe. Τελειώνοντας τις σπουδές της όμως, η Λένα Παπαρηγοπούλου αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο και άρχισε να γράφει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Στωική φιλοσοφία της θρησκείας».

Σήμερα, έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου της και ονειρεύεται να κάνει ένα ταξίδι στην Αφρική.

«Οι σπουδές στην Θεολογία ήταν επιθυμία μου, γιατί είμαστε ένας λαός θρησκευόμενος και οι γονείς μου είχαν πάντα χριστιανικές αρχές. Είχα μια περιέργεια να εντρυφήσω σε αυτό και να μάθω περισσότερα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαρρηγοπούλου στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. «Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού. Αν νιώσεις την παρουσία είναι εύκολο να το πιστέψεις. Όταν ήμουν μικρή και κοιμόμουν στην γιαγιά μου, ένα βράδυ παρατήρησα την ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, δεν φοβόμουν».

Όσο για ποιο λόγο ξεχωρίζει η ίδια τον Χριστιανισμό από τις υπόλοιπες θρησκείες, εξήγησε: «Όλες οι θρησκείες είναι ενδιαφέρουσες εφόσον μιλάνε για το ανώτατο… Απλώς ο Χριστός δεν είναι θρησκεία, είναι η πραγματικότητα μέσα μου. Γι’ αυτό λέμε ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία, είναι αποκάλυψη».

Το βιβλίο της αναφέρεται στου αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους Ζήνωνα και Κλεάνθη. Η ίδια είχε πει στο πλαίσιο συνέντευξής της στη Σάσα Σταμάτη:

«Ήθελα να δώσω κάποιες επιπλέον απαντήσεις στον εαυτό μου για τον Θεό. Για το πώς μπορεί να δημιουργήθηκε ο κόσμος βάσει των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων (στωικών) και για τον άνθρωπο», και συνέχισε λέγοντας πως ακολουθούν και άλλα βιβλία. «Ετοιμάζω και ένα δεύτερο βιβλίο, που είναι στα σκαριά και θα είναι πιο εύπεπτο. Με σκέψεις δικές μου για τον Θεό, τις σχέσεις, την αγάπη, τον άνδρα και τη γυναίκα».

«Τα πάντα αποτελούν ένα κομμάτι της θεϊκής ύπαρξης, η οποία ενυπάρχει στα πάντα. Μια αιτιατή σύνδεση συγκροτεί τον κόσμο και καθορίζει όλα τα πράγματα».

Ο λόγος που εγκατέλειψε το μόντελινγκ

Παράλληλα, η Λένα Παπατρηγοπούλου αναφέρθηκε στην απόφαση να πάρει μέρος στα καλλιστεία. «Δεν ήθελα να πάω, ήθελα να γίνω μοντέλο. Επειδή οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, ήταν ενθουσιασμένοι για τα καλλιστεία. Είχα την υποστήριξή τους. Οι ιερείς το θεωρούσαν αντιφατικό. Αλλά εγώ πιστεύω ότι το αντιφατικό είναι στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό και αυτό που μου λέει η συνείδηση μου. Η θεϊκή φωνή μέσα σου. Αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις. Όμως τα καλλιστεία για μένα ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια προβολή, κι ας μου έλεγαν όλοι να πάω. Ντρεπόμουν να πάρω πάνω μου όλα τα φώτα. Έπρεπε να σκεφτώ λογικά. Τη θυμάμαι αυτή τη βραδιά. Ήμουν πολύ αγχωμένη. Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Είχαμε αυστηρό πρόγραμμα και αισθανόμουν ότι μας φερόντουσαν σαν πιόνια. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου, πέντε μέρες πριν τον διαγωνισμό. Δεν βγήκα στη δεκάδα».

«Ηρθε κάποια στιγμή που δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, ότι δεν μου προσφέρει κάτι. Γιατί είναι αλήθεια ότι ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια» συμπλήρωσε το πανέμορφη πρώην μοντέλο. «Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου. Εχανα την ισορροπία μου όταν η ζυγαριά έγερνε προς την επιφάνεια» κατέληξε η Λένα Παπατρηγοπούλου.

Λένα Παπαρρηγοπούλου σήμερα

Λένα Παπαρρηγοπούλου εμφάνιση

Μέχρι και σήμερα, πάντως, παραμένει πανέμορφη, έχοντας πάρει τις αποφάσεις στη ζωή της και δείχνοντας πως ο χρόνος είναι... σύμμαχός της. Είναι νεότατη, βέβαια, στα 39 της χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτη προς τις νέες προκλήσεις της ζωής της.

Λένα Παπαρρηγοπούλου πώς είναι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share