Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν τις ξεχωρίζεις: Αυτή είναι η αδερφή της Ελένης Τσολάκη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Η φωτογραφία που ποζάρουν μαζί

29 Μαρτίου 2023 17:56
Δεν τις ξεχωρίζεις: Αυτή είναι η αδερφή της Ελένης Τσολάκη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την όμορφη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε η Ελένη Τσολάκη, μιας και κατάγεται από εκεί και φυσικά οπότε βρίσκεται λίγο ελεύθερο χρόνο την επισκέπτεται, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές και δύσκολα την αφήνουν προκειμένου να κάνει ταξίδια. Με την ευκαιρία, δείτε την ανατριχιαστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα κατάφερε και έτσι η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και φυσικά το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει είναι να δει την οικογένειά της. Μάλιστα, απόλαυσε και μια όμορφη βόλτα με την αδερφή της, Νατάσα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με την αδερφή της, με την οποία είναι αρκετά δεμένη και η αγάπη που τρέφει η μια για την άλλη είναι τεράστια.

Όπως βλέπουμε, η Νατάσα Τσολάκη είναι και εκείνη μελαχρινή και αρκετά κομψή.

Η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με την αδερφή της

Δεν τις ξεχωρίζεις: Αυτή είναι η αδερφή της Ελένης Τσολάκη - Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

«Λύγισε» η Ελένη Τσολάκη - «Κάθε βδομάδα να περιμένω τη δική μου μανούλα...»

Ελένη Τσολάκη - Τέμπη: Μία σπαρακτική ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη έκανε η Ελένη Τσολάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Open με ένα μακροσκελές κείμενο ανέφερε πως δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της όλο αυτό που γίνεται ενώ αποκάλυψε πως σε εκείνο τον σταθμό περίμενε κάθε εβδομάδα την δική της μανούλα! Παράλληλα, σοκάρουν οι διάλογοι με τον δεύτερο σταθμάρχη πριν τον όλεθρο - «Πόσο να καθίσω; Πόσο να τον φυλάω;»

Ελένη Τσολάκη - Τέμπη: Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για την τραγωδία

«Ψάχνεις μάταια τις λέξεις…δεν υπάρχουν για να εκφράσουν τον πόνο, τη θλίψη, το θυμό για την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή τόσων ανθρώπων! Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τόσους συναθρώπους μας!

Πόσο κρίμα Θεέ μου!!!Θρήνος… Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα… κ ξαφνικά κάποιοι να μη φτάνουν ποτέ!!!

Και ξαφνικά κάποιοι θα περιμένουν για πάντα!!Θέε μου τι πόνος… Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου! Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,τα παιδιά τους!!!Μόνο κουράγιο….

Σπαράζει η καρδιά μου!Πενθούμε όλοι μαζί σας!!! Καλό Παράδεισο! Υγ. Δυστυχώς σ´ αυτή τη χώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ!!!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Τσολάκη.

Ελένη Τσολάκη - Τέμπη: Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της στο Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share