Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Όταν είχα ξεμπερδέψει από τον Τόλη Βοσκόπουλο...» - «Κεραυνός εν αιθρία» από την Μαρινέλλα για τον τραγουδιστή

«Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα...»

29 Μαρτίου 2023 17:24
«Όταν είχα ξεμπερδέψει από τον Τόλη Βοσκόπουλο...» - «Κεραυνός εν αιθρία» από την Μαρινέλλα για τον τραγουδιστή

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρινέλλα. Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον άλλοτε σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο και το επεισοδιακό διαζύγιο. Με την ευκαιρία, δείτε πως έγινε η γνωριμία της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Και το κοινό σ’ αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είσαι.

Μάλλον επειδή ό,τι καλό κάνεις το παίρνεις πίσω. Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή.

Δεν ήταν μεγάλη θυσία;

Ποτέ δεν έκανα θυσίες, μόνο συνειδητές επιλογές. Τα μισά μου χρόνια είμαι μόνη και δεν το’χω μετανιώσει.

«Όταν είχα ξεμπερδέψει από τον Τόλη Βοσκόπουλο...» - «Κεραυνός εν αιθρία» από την Μαρινέλλα για τον τραγουδιστή

Στη φόρα το μεγάλο μυστικό Ζωής Λάσκαρη και Τόλη Βοσκόπουλου: «Όταν τη γνώρισε τα ξέχασε όλα και έφυγε για...»

Γεμάτη έρωτα και πάθος ήταν η ζωή του μεγάλου ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου και η αδελφή του Παναγιώτα Βοσκοπούλου, κρατούσε ημερολόγιο, όπου αναφέρονταν στο συγκεκριμένο θέμα.

Όπως γράφει, ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε σφόδρα τη Ζωή Λάσκαρη σε βαθμό τρέλας. «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο ”Μαριχουάνα Στοπ”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή.

Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της» γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού. Θυμίζουμε παράλληλα και τα ηχηρά «πυρά» για τη Ζωή Λάσκαρη: «Πληρώθηκε 5.000.000 για να...»

Τόλης Βοσκόπουλος: Η μεγάλη αλήθεια για τους έρωτές του

Ζωή Λάσκαρη και Τόλης Βοσκόπουλος

Η ιστορία με τη Λάσκαρη κράτησε τρία χρόνια που ήταν γεμάτα με πάθος και έρωτα, ωστόσο όπως αναφέρεται στα απόρρητα αυτά έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα News, το όνειρο πήρε τέλος καθώς ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

Μεταξύ αυτών που συμπαραστάθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν και η Μαρινέλλα με την οποία τελικά ερωτεύτηκαν και μια μέρα έσκασε η βόμβα «Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται» έγραφε η αδερφή του τραγουδιστή σχολιάζοντας πως επρόκειτο για ακόμα μια τραυματική εμπειρία για εκείνον.

«Οι δυο τους έμειναν μαζί για συνολικά οκτώ χρόνια παρόλο που η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό γιατί ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε.Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα.

Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε. Άλλη μια πικρή εμπειρία που του κόστισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει γαστρορραγία και να μπει στο νοσοκομείο. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε, η ψυχή του όμως έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη» έγραφε η αδερφή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share