Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Άργησε να αφήσει το τραγούδι...» - Σοκαριστική εξομολόγηση για την Χαρούλα Αλεξίου

Η δήλωση που δεν περίμενε κανείς να ακούσει

29 Μαρτίου 2023 17:12
«Άργησε να αφήσει το τραγούδι...» - Σοκαριστική εξομολόγηση για την Χαρούλα Αλεξίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Happy Day» είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν καιρό ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, μεταξύ των οποίων τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Χαρούλα Αλεξίου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του γιου της Χαρούλας Αλεξίου.

Ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της Αθήνας δήλωσε:

«Έχω συνεργαστεί με Άντζελα Γκρέκα, Καζαντζίδη τον αδελφό του Στέλιου και πολλούς άλλους αλλά εκείνος που ήταν σταρ και πούλαγε σταριλίκι και το είχε από γεννησιμιού του ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε. Δεν ήταν πολύ γυναικάς.»

«Οι ωραίες γυναίκες είναι αδικημένες, δεν έχουν φλερτ. Τις φοβάται ο άλλος. Μου έχουν κάνει παράπονα πάρα πολλές και πρωταγωνίστριες μεγάλες στο καμαρίνι μου ότι οι μικρές τραγουδιστριούλες είναι όλο φλερτ από εδώ κι από εκεί και μου έλεγαν τι θα γίνει θα μείνουμε χωρίς σύντροφο;»

Τι ανέφερε για τις χολιγουντιανές σταρ που έχουν περάσει από καταστήματά του;

«Την Κάρε Ότις, αν θυμάμαι καλά, της την έπεσε ένας πολύ επώνυμος, δεν ξέρω τι έγινε στην συνέχεια. Όταν ήρθε η Σάρον Στόουν στο γραφείο, πίστευα ότι θα με άφηνε να την πιάσω κι ήθελα να της πω άσε με για ενθύμιο να σου δαγκώσω τα χείλη. Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανα.»

«Άργησε να αφήσει το τραγούδι...» - Σοκαριστική εξομολόγηση για την Χαρούλα Αλεξίου

Στο τέλος αναφέρθηκε και σε άλλους τραγουδιστές όπως το Νότη Σφακιανάκη που δεν του άρεσε ότι έκανε αλλά του έλεγε να κάνει ότι θέλει γιατί αρέσει στον κόσμο, την Άννα Βίσση και την γνώμη του για φόρεμά της που την οδήγησε στο να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να φέρει καινούρια, την συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή αλλά ανέφερε ότι η Χαρούλα Αλεξίου άργησε να σταματήσει το τραγούδι.

Αγνώριστη με κοντό μαλλί και μαγιό: Η φωτογραφία της 16χρονης Χάρις Αλεξίου θα σας αφήσει άφωνους!

H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 16 ετών και το σπάνιο κλικ ενθουσίασε τους 53 χιλιάδες followers. «Όταν ήμουν 16…Καλό μήνα σε όλους!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής.

Η φωνή της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και αγαπήθηκε από τη Γαλλία και το Ισραήλ μέχρι και στην Ιαπωνία. Η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία από τα νιάτα της και συγκέντρωσε πολλά σχόλια για την ομορφιά της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το τραγικό γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Χαρούλας Αλεξίου.

Δείτε εδώ:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο της στην μουσική έγινε το 1970, σε ηλικία 19 ετών, όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή της μπουάτ «Αρχιτεκτονική» στην Πλάκα.

Όσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

Σπαραγμός για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Συγγνώμη αν δεν σου είπα ποτέ πόσο σ’ αγάπησα...»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook η Χάρουλα Αλεξίου είχε πει το δικό της αντίο στον Αντώνη Βαρδή, που άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τον καρκίνο πριν οκτώ χρόνια.

Τότε η Χάρις Αλεξίου είχε γράψει: «Ήταν ο Αντώνης μου, ο Αντώνης μας. Ήταν η ψυχή της παρέας, η ψυχή της μοναξιάς, η ψυχής της περηφάνιας, του γέλιου, του θυμού, της ανατροπής, της γλύκας, της διαφωνίας, του χιούμορ, της φιλίας, της αγάπης, της φλόγας» λέει η κ. Αλεξίου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να ζητήσει και ένα συγγνώμη από το φίλο της που ποτέ δεν του εξέφρασε την αγάπη της. «Μακάρι να το ένιωσες» προσθέτει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share