Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην...» - Αποκάλυψη «κόλαφος» για τον συνθέτη

Τι αποκαλύπτει πρώην συνεργάτης του

29 Μαρτίου 2023 16:26
«Ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην...» - Αποκάλυψη «κόλαφος» για τον συνθέτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα το επιτυχημένο ντουέτο του με τίτλο «Μαγκάβα Τουτ» μίλησε 24 χρόνια μετά ο Πάρης Καραγιαννόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα ήταν το 1998, όταν ο Νίκος Καρβέλας είχε γράψει στην Άννα Βίσση το κομμάτι για τον δίσκο «Αντίδοτο», το βίντεο κλιπ του οποίου είχε γυριστεί στη Σαντορίνη.

Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος μίλησε για τη ζωή του σήμερα, αλλά και για όσα θυμάται από τη συνεργασία του δίπλα στην τραγουδίστρια και τον Νίκο Καρβέλα.

«Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από τη γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο» ανέφερε για την γνωριμία του με την Άννα Βίσση.

«Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε» πρόσθεσε ο Πάρης Καραγιαννόπουλος.

Όσον αφορά στο πραγματικό του όνομα ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Πάρης Καραγιαννόπουλος τόνισε πως θα συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του, αφού αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

Το «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα: «Η Άννα Βίσση θα έκανε καριέρα στην Αμερική ,αλλά...»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση και την καριέρα της στην Αμερική, η οποία σταμάτησε από «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα! Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο παρουσιαστής.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που έχει υπάρξει παραγωγός και υψηλό στέλεχος δισκογραφικών εταιριών, είπε: «Η Άννα Βίσση προσπάθησε να κάνει καριέρα στην Αμερική, αλλά με τον Καρβέλα δεν μπορείς να συνεννοηθείς»!

Μάλιστα, στην συνέχεια της συνέντευξής του είπε ξεκάθαρα ότι: «Η Βίσση είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε που θέλαμε εμείς στην εταιρία και ζήλευε ο Καρβέλας και επιπλέον δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share