Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκανε τον απολογισμό του ο Γιάννης Μπέζος - Το λάθος που χρεώνει στον εαυτό του για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου

«Μου πήρε χρόνο να ακούσω...»

29 Μαρτίου 2023 15:17
Έκανε τον απολογισμό του ο Γιάννης Μπέζος - Το λάθος που χρεώνει στον εαυτό του για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση που έχει σήμερα με την κόρη του Ηρώ Μπέζου, αλλά και τον χρόνο που τους πήρε μέχρι να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που είναι σήμερα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος σε πρόσφατη συνέντευξη. Με την ευκαιρία, δείτεπως είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο Γιάννης Μπέζος παραδέχτηκε πως για πολλά χρόνια δεν άκουγε την κόρη του καθώς τον είχε απορροφήσει τόσο πολύ η δουλειά του που δεν της αφιέρωνε τον χρόνο που θα έπρεπε. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Μου πήρε χρόνο να ακούσω την κόρη μου. Βέβαια, όταν ήταν πιο μικρή δεν είχα μαζί της τόσο κοντινή σχέση όσο είχα με τη Ναταλία. Αργότερα όμως, βεβαίως και την άκουσα, μου πήρε χρόνο αλλά την άκουσα. Έχουν τίμημα αυτά τα πράγματα. Την άκουσα και την ακούω.

Ξεκίνησα να την ακούω μετά τα 18, όταν είχε φύγει από το σπίτι. Απολογήθηκα γι΄αυτό. Εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό. Λόγω χρόνου, δεν αφοσιώθηκα πολύ, με πήρε η δουλειά από κάτω. Κακώς. Η Ηρώ ήταν στον κόσμο τον δικό της. Ένα κορίτσι που πήγαινε στο Λύκειο. Φέρω ευθύνη γι’ αυτό. Βεβαίως, όταν αναγνωρίζεις το λάθος αυτό, ότι έχεις κάνει κάτι που σου ξέφυγε, παύει να σε φοβίζει και από εκεί και πέρα πορεύεσαι και εσύ και εκείνη ανάλογα.

Τώρα έχουμε μια σχέση που μπορώ και την ακούω. Την ακούω όχι μόνο σαν κόρη μου αλλά και σαν άνθρωπο γενικότερα. Το θέμα δεν είναι μόνο η κόρη και ο πατέρας αλλά τι λέμε σαν άνθρωποι και πόσο προχωράει ανεξαρτήτως εμού ή της μητέρας της. Έτσι φεύγει το παιδί από τη σύγκριση. Μόνος σου φεύγεις από τη σύγκριση… Δε σου κρύβω ότι με ενοχλεί πάρα πολύ στον χώρο μας να προβάλλουμε τα παιδιά μας.

Όταν βλέπω δε, τις κοιλιές φουσκωμένες και να φωτογραφίζονται, δε μπορώ, παθαίνω κάτι. Δε μου αρέσει καθόλου. Νομίζω είναι κακό για τα παιδιά που θα το βλέπουν μετά από χρόνια. Είναι δική μου εκτίμηση αυτό. Θεωρώ ότι είναι τόσο προσωπικό αυτό το πράγμα, τόσο δικό σου. Νομίζω έχεις την υποχρέωση να το κρατήσεις δικό σου. Είναι προσωπική μου εκτίμηση αυτό, δεν κατηγορώ κανέναν που το κάνει, απλώς εμένα δε μου αρέσει» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Πέταξε...βόμβα η κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Από τους γονείς μου δεν υπάρχει...»

Στο θέατρο «Προσκήνιο» έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Θείος Βάνιας» και οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους και η Ηρώ Μπέζου, η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η οποία έχει ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για το τι συμβουλές της έδωσαν. «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Δεν υπάρχει συμβουλή από τους γονείς μου». Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι εδώ και 8 χρόνια ο σύντροφος της Ηρούς Μπέζου.

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις: «Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότηες για κάστινγκ, αλλα δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».

Δείτε όσα δήλωσε η Ηρώ Μπέζου

Γιάννης Μπέζος: Δε φαντάζεστε τι έκανε την ημέρα που γεννιόταν η κόρη του

Ο Γιάννης Μπέζος εκτός από ένας ταλαντούχος ηθοποιός με μακρά τηλεοπτική πορεία, είναι και ένας τρυφερός μπαμπάς. Η κόρη του, Ηρώ, είναι πλέον 33 ετών και ασχολείται επαγγελματικά και εκείνη με την υποκριτική.

Η στενή φίλη της Ναταλίας Τσαλίκη και του Γιάννη Μπέζου, Λουκία Πιστιόλα, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τι έκανε ο ηθοποιός όταν γεννιόταν η κόρη του.

Η τηλεοπτική αρραβωνιαστικιά του Γιάννη Μπέζου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν φίλοι από πριν παντρευτούμε. Μείναμε έγκυοι μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωσαν σαν αδέρφια. Γεννήσαμε μαζί, εγώ 23 Δεκεμβρίου και σε πέντε μέρες ήρθε και η Ναταλία στο ίδιο μαιευτήριο.

Μάλιστα, τη μέρα που γεννήθηκε η Ηρώ, ο Γιάννης έκλεινε συμβόλαιο με τους Απαράδεκτους. Ο Γιάννης και η Ναταλία είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share