Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χρεωκοπία» για την Αθηνά Ωνάση: «Φτερά» στο μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της - Πόσο μειώθηκε

Καμία σχέση με όσα της άφησε ο Αριστοτέλης

29 Μαρτίου 2023 14:58
«Χρεωκοπία» για την Αθηνά Ωνάση: «Φτερά» στο μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της - Πόσο μειώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει επιλέξει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, από αυτόν του παππού της. Ζει απομονωμένη και πολύ μακριά από την κοσμική ζωή. Ωστόσο, τελευταία γίνεται συζήτηση για το μέγεθος της περιουσίας της, το οποίο φαίνεται να έχει κάνει «φτερά» και η ίδια με αυτόν τον ρυθμό να οδεύει στη χρεωκοπία.

Η περιουσία που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η οποία πέρασε σταδιακά στα χέρια της Αθηνάς είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η περιουσία της σήμερα εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και κάτω από 500 εκ. δολάρια. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Αλβάρο.

περιουσία Αθηνάς Ωνάση

Συγκεκριμένα, η περιουσία που είχε αφήσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν η εξής:

  • Ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ.
  • Καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ.
  • Καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ.
  • Επενδύσεις εταιρειών 200 εκ.
  • Άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες

Η σημερινή περιουσία που έχει στην κατοχή της η Αθηνά Ωνάση:

  • λιγότερα από 500 εκ.
  • 217 τραπεζικοί λογαριασμοί
  • 300 εκ. μετρητά
  • Πολλές μετοχές
  • Ράβδοι χρυσού

Σούσουρο με την Αθηνά Ωνάση: Για τόσα εκατομμύρια ευρώ πούλησε τον Σκορπιό - Τι έκανε με τα λεφτά που πήρε

Η Αθηνά Ωνάση πριν χρόνια πήρε την απόφαση να πουλήσει τον Σκορπιό, δημιουργώντας σούσουρο γύρω από το όνομά της. Πόσα εκατομμύρια ευρώ έλαβε και τι έκανε με τα λεφτά που πήρε; Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Αλβάρο.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαίνεται πως πούλησε το θρυλικό νησί στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς το κόστος ζωής της ήταν πολύ μεγάλο. Έτσι με αυτή την κίνηση, κατάφερε να πάρει μια οικονομική...ανάσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail η «Χρυσή Κληρονόμος» πούλησε αντί 130 εκατ. ευρώ «το ελληνικό νησί που ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι» και το οποίο είχε αγοράσει ο μεγιστάνας το 1962 έναντι 3,5 εκατ. δραχμών.

Αθηνά Ωνάση Σκορπιός

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκορπιός πέρασε στην Αθηνά το 1988, μετά τον ακαριαίο θάνατο της Χριστίνας από καρδιακό επεισόδιο. Όσον αφορά το νησί έχουν γίνει συζητήσεις για αγοραπωλησία και στο παρελθόν, αλλά δεν κατέληξαν κάπου. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν η Μαντόνα, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζιόρτζιο Αρμάνι» αναφέρει στο δημοσίευμά της η Daily Mail.

Αθηνά Ωνάση: Τι έκανε με τα λεφτά που πήρε μετά την πώληση του Σκορπιού

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σάλος με την Αθηνά Ωνάση και τα χρήματα που πήρε από την πώληση του Σκορπιού. Δε φαντάζεστε τι έκανε με τα λεφτά!

Η χρυσή κληρονόμος επένδυσε τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση του Σκορπιού σε…στάβλο!

Η Αθηνά Ωνάση συγκεκριμένα απέκτησε έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον, στις ΗΠΑ, με έκταση περίπου 23 στρέμματα και αξίας 12.000.000 δολαρίων! Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αντικειμενική αξία του ακινήτου εκτιμάται πως δεν ξεπερνά τα 3.800.000!

Ο στάβλος δεν προοριζόταν για πώληση, κάτι που άλλαξε όταν η Αθηνά Ωνάση εκδήλωσε ενδιαφέρον: «Ο Μαρκ απλώς έχτισε ένα νέο στάβλο, που κόστισε γύρω στα 2.000.000 δολάρια. Οπότε, ήταν λογικό να τον ενδιαφέρει η πώλησή του, ειδικά όταν ήρθε κάποιος και του πρόσφερε πολλαπλάσιο ποσό από αυτό που είχε αρχικά ξοδέψει» δήλωσε πηγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share