Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τίτλοι τέλους μετά από 9 χρόνια: Χωρισμός για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή»

29 Μαρτίου 2023 14:46
Τίτλοι τέλους μετά από 9 χρόνια: Χωρισμός για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Ο χωρισμός ήρθε μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή» που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε φιλία και στη συνέχεια σε ένα πολύ δυνατό έρωτα. Ακολούθησε η συγκατοίκηση στην Κύπρο, όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στη σειρά «9 μήνες» και εκείνος στα «Δίδυμα Φεγγάρια».

Το ζευγάρι δεν έκρυψε σε καμία φάση τη σχέση του. Μάλιστα, πολλές είναι οι κοινές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram εκδηλώνοντας έτσι τον έρωτα που έχουν ο ένας στον άλλον. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη.

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης

Σύμφωνα με το εξώφυλλο της εφημερίδας On Time, Ευγενία Σαμαρά και Χρήστος Ποιμενίδης χώρισαν ξαφνικά και μένουν χωριστά εδώ και περίπου ένα μήνα.

χωρισμός Σαμαρά Ποιμενίδη OnTime

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, οι δύο ηθοποιοί φέρεται να έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό σε δικούς τους κοντινούς ανθρώπους. Το σημάδι του χωρισμού είναι ότι η όμορφη ηθοποιός κάνει εμφανίσεις μόνη της,

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ευγενία Σαμαρά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια, να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μου που η ευθύνη με τρομάζει γιατί σκέφτομαι πως γίνεται να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο μεγάλωμα του παιδιού»

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην “Εκδρομή” κάναμε παρέα, ήμασταν φίλοι. Προφανώς δεν ήμασταν κολλητοί. Είχαμε πολύ ωραία επαφή σαν μυαλά, στην επικοινωνία. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για μένα το ότι τον γνώριζα πριν να είμαστε μαζί και τον θαύμαζα. Στο δικό μου μυαλό υπάρχει πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να πω τα πάντα…

Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη. Είμαι πιο κοντά στην ιδέα ενός παιδιού, ότι ίσως και να θέλαμε. Αλλά δε σου κρύβω ότι με αγχώνει πολύ. Πρέπει να είσαι εκεί. Θα έκανα οικογένεια χωρίς γάμο. Το μυστήριο δε πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι στη ζωή μου. Ένα παιδί θα άλλαζε. Αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει μια αλλαγή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share