Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Βάσια Τριφύλλη: «Θέλω σεξ...»

Ακομπλεξάριστη η Βάσια Τριφύλλη!

29 Μαρτίου 2023 14:24
Βάσια Τριφύλλη: «Θέλω σεξ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Τριφύλλη μιλάει για όλα και αποκαλύπτει ιστορίες από την προσωπική της ζωή, για την εμφάνιση και την πορεία της στην τηλεόραση.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στο Happy Day μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, τους έρωτες, την τηλεόραση αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις.«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, γιατί δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα», πρόσθεσε στη συνέχεια.«Διεκδικούσα τα χρήματα με πάθος, γίνομαι αμείλικτη, ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη για την τηλεόραση και πρόσθεσε: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη […] Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται», ανέφερε στο τέλος η Βάσια Τριφύλλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share