Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Έλλη Στάη: «Δεν κατάφερα να κάνω δεύτερο παιδί γιατί...»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Μαρτίου 2023 14:33
Άκρως αποκαλυπτική η Έλλη Στάη: «Δεν κατάφερα να κάνω δεύτερο παιδί γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη ήταν άκρως αποκαλυπτική σε συνέντευξή της, μιλώντας για το λόγο που δεν κατάφερε να κάνει δεύτερο παιδί. Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος έχει ένα γιο, τον Μάρκο Κατσίμη. Με την ευκαιρία, δείτε όλους τους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή της.

Πόσο της άλλαξε τη ζωή την μητρότητα;

«Την επαναπροσδιόρισε. Τώρα έχω ένα φίλο. Ο Μάρκος είναι ένας 30άρης και μαζί του έχω μια σχέση πολύ τρυφερή και πολύ ισότιμη. Πάντα μιλάγαμε πολύ, συζητούσαμε. Πολλές φορές ερχόταν προς τη δική μου μεριά για να με συμβουλέψει ή για να μου πει ένα λάθος μου. Ό,τι έκανα κι εγώ. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχω με το γιο μου».

Περάσατε περιόδους αμηχανίας;

«Η εφηβεία ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Τώρα θυμάται κάποια πράγματα και γελάμε. Προχθές λέγαμε που ήθελε να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη και τελικά έβαλε στο φρύδι.

Η Έλλη Στάη με το παιδί της

Έκανα όμως ένα τρικ για να το βγάλει γιατί μου είχε κολλήσει ότι δεν μου αρέσει».

Τι τρικ;

«Του είχα πει ότι μολύνεται βάσει ερευνών. Αυτό το ψέμα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς λειτούργησε και μολύνθηκε»!

Μετανιώσατε που δεν κάνατε δεύτερο παιδί;

«Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους... Ήταν ένα πρόβλημα για τις γυναίκες της γενιάς μου. Δεν μπορούσαμε να τα κουμαντάρουμε όλα μαζί: οικογένεια, καριέρα, τον εαυτό μας».

Φαίη Κουτζούκου: Η άγνωστη νύφη της Έλλης Στάη - Η καταγωγή και η δουλειά της συζύγου του γιου της παρουσιάστριας

Η Έλλη Στάη έχει πάντοτε σαν κόρη οφθαλμού το γιο της, Μάρκο Κατσίμη, που είναι παντρεμένος με την Φαίη Κουτζούκου, για την οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά στη δημοσιότητα.

Αυτό που ξέρουμε, βέβαια, είναι, ότι η Φαίη Κουτζούκου είναι η γυναίκα που έχει επιλέξει να έχει ο γιος της Έλλης Στάη, Μάρκος Κατσίμης, στη ζωή του, έχοντας κάνει δύο φορές γιαγιά την πασίγνωστη παρουσιάστρια, η οποία μίλησε και για τους άνδρες της ζωής της.

Η Φαίη είναι η κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα επιτεύγματα της μητέρα της νύφης αφού το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Η Φαίη Κουτζούκου από τη μεριά της είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Έλλη Στάη και το ζευγάρι

Η σύζυγος του Μάρκου Κατσίμη έχει εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η Φαίη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

Το «Πάτερ Ημών» που... δεν ήξερε ο γιος της Έλλης Στάη

H Έλλη Στάη έλαμψε δίπλα στον γαμπρό γιο της, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων, πριν από μια πενταετία. Ο Μάρκος Κατσίμης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Φαίη Κουτζούκου σε μια λιτή τελετή που, όμως, πολλοί παρευρισκόμενοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Φαίη Κουτζούκου και Μάρκος Κατσίμης

Στο Happy Day έπαιξαν πλάνα από την άφιξη των καλεσμένων, αλλά και από το Μυστήριο. Εκεί, λοιπόν, είδαμε την Έλλη Στάη να δίνει συμβουλές στους νεόνυμφους, ενώ ο Μάρκος Κατσίμης βίωσε μια δύσκολη στιγμή. Ο γαμπρός δεν είχε διαβάσει καλά και στο «Πάτερ Ημών» δεν μπόρεσε να ψελλίσει ούτε λέξη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share