Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τον έδωσε «στεγνά» η Άννα Βίσση: «Από τη σχέση μου με τον Γιώργο Νταλάρα δεν...»

Τι αποκάλυψε;

29 Μαρτίου 2023 13:35
Τον έδωσε «στεγνά» η Άννα Βίσση: «Από τη σχέση μου με τον Γιώργο Νταλάρα δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Η τραγουδίστρια φαίνεται να τον έδωσε «στεγνά» αναφορικά με την περίοδο που ήταν σε σχέση μαζί του.

Ήταν μια σχέση που είχε απασχολήσει την τότε εποχή, καθώς οι δύο τραγουδιστές ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο αλλά κατέληξαν να γίνουν εχθροί. Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό τους ήταν «φωτιά», όταν μαθεύτηκε ότι δεν την ήθελε η μητέρα του.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας για τον καλλιτέχνη, ανέφερε πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο, σε ηλικία 17 ετών. «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ενώ τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο». Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής για τη γυναίκα του, Άννα.

«Για τα φράγκα το έκανε»

Η Άννα έκανε ευθεία επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο είχε σχέση όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και τραγουδούσαν μαζί στις μπουάτ της Πλάκας, αναφέροντας: «Βλέπεις τραγουδιστές ασυνεπείς, αντιφατικούς με τις εξαγγελίες τους περί έντεχνου. Ο Νταλάρας, για παράδειγμα, τι δουλειά είχε να δουλέψει με τον Ρέμο; Γιατί το έκανε; Για τα φράγκα το έκανε».

Οι πίστες και τα λουλούδια

«Έχω πει κάποια τραγούδια δεύτερα, απλοϊκά, αφελή. Μισό λεπτό, όμως. Μήπως δεν έχουν πει “τραγουδάκια” η Αλεξίου, η Γαλάνη, η Πρωτοψάλτη; Έχω τραγουδήσει τις “Τσούλες”, αλλά επίσης και τα “Δώδεκα”, “Δεν θέλω να ξέρεις”, “Παραλύω”. Δεν δέχομαι ότι η Αρβανιτάκη, για παράδειγμα, ανήκει “εδώ” και η Βίσση “εκεί”. Τα πέντε απλοϊκά τραγούδια δεν με καθιστούν μη ποιοτική. Τέχνη και κακοτεχνία συναντάς σε κάθε είδος. Κι έπειτα, ας μη μιλάμε τόσο περί έντεχνου, αφού στην τελική υπάρχει το θέμα που ονομάζεται οικονομικό. Όλα εκεί καταλήγουν».

Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «Ποτέ δεν έκανα πίστα, αυθεντικά μπουζούκια, όπως η Πάολα – μια χαρά το κάνει. Εγώ στράφηκα στο σόου, μεγάλες παραγωγές στις ίδιες ώρες και στους ίδιους χώρους που χρησιμοποιούσαν και οι έντεχνοι, όπως λες. Στον Βοτανικό τη μια χρονιά ήταν η Αλεξίου, την επόμενη εγώ και τη μεθεπόμενη ο Αντύπας. Δεν υποτιμώ κανέναν καλλιτέχνη.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Υπάρχουν τα καθαρόαιμα μπουζούκια, υπάρχουν και τα σόου με ωραίους ήχους, φωτισμούς, ενορχηστρώσεις. Και, φυσικά, τα τραγούδια. Γιατί έχω πει ωραία λαϊκά τραγούδια, που με συγκινούν, όπως και το κοινό. Μια τραγουδίστρια είμαι, παιδιά. Ηρεμήστε. Τον έρωτα τραγουδάω. Πότε με λαϊκό τρόπο και πότε πιο ροκ. Αν μου το καταλογίζετε ως πρόβλημα, για μένα είναι χαρά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share