Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα παράτησε όλα για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Αυτή τη δουλειά έκανε η Κρίστη Τσολακάκη πριν παντρευτούν!

Πώς έγινε η γνωριμία τους;

29 Μαρτίου 2023 13:21
Τα παράτησε όλα για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Αυτή τη δουλειά έκανε η Κρίστη Τσολακάκη πριν παντρευτούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι εδώ και 17 χρόνια απόλυτα ευτυχισμένος στο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Η σύζυγός του φαίνεται πως τα παράτησε όλα γι' αυτόν, αν αναλογιστεί κανείς τη δουλειά που έκανε πριν τον παντρευτούν.

Η γνωριμία τους έγινε με αφορμή μία επαγγελματική συνεργασία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστη Τσολακάκη, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega, όπου εργαζόταν τότε ως δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος είναι μαζί της νυμφευμένος από το 2006. Η Κρίστη είναι κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ και αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πρώην υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο και μία κόρη, την Εύα.

Χατζηνικολάου Τσολακάκη Βίσση

Η πορεία της Κρίστης Τσολακάκη

Η Κρίστη Τσολακάκη βρίσκεται σχεδόν από μωρό μπροστά από το φακό των παπαράτσι. Με μητέρα τη Μαργαρίτα Μπρόγερ-Τσολακάκη, μία εκ των δύο χορευτριών που όλοι θαυμάσαμε στις ταινίες της Φίνος Φιλμς πλάι στον Κώστα Βουτσά και τη Ζωή Λάσκαρη, κληρονόμησε όλα τα γονίδια της καλλονής μαμάς της.

Η σύζυγός του Νίκου Χατζηνικολάου γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της μόδας και ντύνεται πάντα κομψά, παραμένοντας μέσα στις δέκα πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.

Είτε φορώντας ένα από τα αμέτρητα Chanel σακάκια της συνδυασμένο με τα πιο μοδάτα αξεσουάρ, είτε πάλι επενδύοντας σε κάποια δημιουργία υψηλής ραπτικής, η κυρία Τσολακάκη τερματίζει πρώτη στην κούρσα του στιλ έχοντας πάντα τη δική της ενδυματολογική ταυτότητα.

Έμεινε...ρέστος ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτά είναι τα άγνωστα χρέη του δημοσιογράφου (photo)

Ρέστος φαίνεται πως θα μείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς η εφημερίδα «Μακελειό» κάνει λόγο για χρεωκοπία. Ποια είναι τα άγνωστα χρέη του δημοσιογράφου.

Η κατάσταση από μέρα σε μέρα κοντεύει να ξεφύγει εκτός ελέγχου και τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα για το δημοσιογράφο. Με την ευκαιρία, δείτε το πρωτοφανές του ξέσπασμα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζουμε, βάσει του πορίσματος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια, δηλαδή κατ' εξοχήν δάνεια.

Χρέη Νίκου Χατζηνικολάου Real

Έτσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το Ιστορικό πόρισμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share