Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Δεν «καίγεται καρφί» για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα λείψει και πολύ...»

Όσα δήλωσε η Μαρία Φραγκάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

29 Μαρτίου 2023 13:11
Δεν «καίγεται καρφί» για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα λείψει και πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανένα καρφί δε φαίνεται να...καίγεται για την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου σχολίασαν την απόφασή του και όχι μόνο.

Τους δύο δημοσιογράφους εντόπισε η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς για το θάνατο της μητέρας του.

«Έχουμε δέσει, έχουμε σφαχτεί κιόλας. Όπως όλες οι παρέες τα ζούμε όλα. Ας κλείσει πρώτα η Ελένη, ας πάρει πρώτα τις δικές της αποφάσεις και τα επόμενα έπονται, να δούμε αν θέλει να συνεχίσουμε σαν ομάδα», αναφέρει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Περνάμε καλά. Ακόμα είναι νωρίς για ανανεώσεις, δεν έχει γίνει συζήτηση με το κανάλι. Συνήθως μετά το Πάσχα γίνονται αυτά. Τώρα που μας ρωτάς είμαστε στο Open. Υπάρχει περίπτωση να σου πούμε – και να μην θέλαμε – ότι δεν θέλουμε να είμαστε και του χρόνου;», σχολιάζει από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου παρατηρεί: «Η εκπομπή, το είπα, δεν μου άρεσε. Είχε πάρα πολλές αδυναμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελίνα δε μπορεί να κάνει πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να τη βοηθήσουν λίγο να ανταπεξέλθει και στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Είναι παλιακή εκπομπή».

«Είναι πολύ καινούργια εκπομπή. Νομίζω ότι πρέπει να της δώσουμε χρόνο, όπως και σε όλες τις εκπομπές. Δεν έχει βρει ακόμα το concept που θέλει να υποστηρίξει. Αν με ρωτάς «τι εκπομπή είδες;», δε μπορώ να σου το περιγράψω», επισημαίνει από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Τέλος, οι δύο δημοσιογράφοι ρωτήθηκαν και για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση. Έχει αφήσει κάτι τελίτσες. «Δεν θα κάνω δική μου εκπομπή». Ο νοών νοείτο, δεν ξέρω», δηλώνει η Μαρία Φραγκάκη, με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να υποστηρίζει ότι το Καλό Μεσημεράκι, με τις κατάλληλες αλλαγές, θα μπορούσε να έχει ακόμη μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share