Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φαρμάκι» από Κρατερό Κατσούλη για Καραβάτου: «Δε θεωρώ ότι το διαζύγιο ήταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Μαρτίου 2023 11:43
«Φαρμάκι» από Κρατερό Κατσούλη για Καραβάτου: «Δε θεωρώ ότι το διαζύγιο ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο εξομολογητικός από ποτέ άλλοτε ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην εκπομπή "Happy Day" και έσταξε ολίγον τι φαρμάκι, μιλώντας για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να απαντάει επί του συγκεκριμένου θέματος για πρώτη φορά. Με την ευκαιρία, δείτε το μαγκιόρικο ζειμπέκικο του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: "Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά".

Δείτε το βίντεο:

«Έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω...»: «Βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου για τον Κρατερό Κατσούλη!

Αρκετά χρόνια πριν το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μία», αποκαλύπτοντας πως έχει ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάει.

Η παρουσιάστρια είχε καθίσει στον καναπέ και είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση και την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όταν έπρεπε να πάρω μια απόφαση δεν υπήρχε επαγγελματική πρόταση από το κανάλι που δούλευα”, είχε υποστηρίξει η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια μιλώντας για τον Alpha και το “Μες την καλή χαρά” σχολίασε πως δεν υπήρχε καλή χημεία. “Νιώθω ότι πέρυσι δεν καταφέραμε να δέσει το γλυκό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Φυσικά, η χημεία με τον Κρατερό Κατσούλη ήταν έντονη και αυτονόητη. Μετά πολλά χρόνια σχέσης και δύο παιδιά το ζευγάρι είχε μάθει να συνεργάζεται. Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα πώς εκείνος της λέει ότι η παρουσιάστρια έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή.

Το ζευγάρι δεν τσακώνεται ποτέ, είχε αποκαλύψει η ίδια στη συνέχεια, ενώ είχε εξηγήσει πως αρχηγός στο σπίτι είναι η κόρη τους Αέλια.

Μιλώντας όμως για την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη είχε υποστηρίξει πως εκείνος την έμαθε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της. “Στο παρελθόν έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω”, είχε πει ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share